Wie zat er in de eerste Miller Lite bier reclame?

De commercials werden afgesloten met een voice-over van acteur Eddie Barth, die de slogan voorlas, “Lite Beer van Miller: Alles wat je altijd al wilde in een bier. En minder.” De toen pas gepensioneerde New York Jets running back Matt Snell was de eerste persoon die verscheen in de eerste commercial van Miller Lite in 1973.

Wie zat er in de eerste Lite Beer reclame?

De eerste Lite reclamespots werden in 1973 uitgezonden met in de hoofdrollen voetbalgrootheden Matt Snell en Ernie Stautner en mysterieschrijver Mickey Spillane.

Wie zat er in de eerste Miller Lite reclame Bubba Smith of Billy Martin?

Hoewel beide atleten in de jaren 1970 in reclamespotjes voor Lite Beer verschenen, waren noch Billy Martin noch Bubba Smith van hen de eersten. Die eer ging naar ex-New York Jets fullback Matt Snell in 1973.

Wie zat er in die Miller Lite reclame?


Citaat uit video: Hey you're boo powell. Light bier van Miller. Alles wat je altijd al wilde in een bier. En minder. Veel mensen denken dat Billy en ik altijd ruzie maken. Eigenlijk zijn we het over alles eens.

Wat was het eerste Lite bier?

Miller Lite
Home > Bieren > Wat was het eerste light bier in de V.S.? Als het eerste mainstream light bier op de markt van de Verenigde Staten was Miller Lite een groot succes. Het bier werd oorspronkelijk gecreëerd in 1967 door Joseph L. Gamblinger als “Gablinger’s Diet Beer”.

In welk jaar kwam Miller Lite uit?

1975
Het originele light bier
In 1975 brouwden we niet zomaar een light biertje – we brouwden Miller Lite, een echt Amerikaans pilsbier. Het smaakte geweldig.