Wie is de eigenaar van scotch porter

Calvin QuallisCalvin Quallis, CEO & Oprichter van Scotch Porter Vanuit een bescheiden begin in zijn keuken, heeft Calvin Quallis, oprichter & CEO van Quallis Brands Inc., zijn probleemoplossende nieuwsgierigheid getransformeerd in het mannen grooming en wellness imperium, Scotch Porter.

Is Scotch Porter voor zwarte jongens?

Scotch Porter is een Amerikaans verzorgingsmerk voor mannen, ontworpen voor mannen met een kleurtje, dat steeds succesvoller wordt. Sinds de lancering in 2015 als specialist in baardverzorging, heeft de indiespeler zich uitgebreid naar huid- en haarverzorging, parfum en supplementen.

Is Scotch Porter voor blanken?

Scotch Porter’s klantenkring is zeker een gevarieerde groep. Quallis zegt dat ongeveer 40% van zijn klanten Kaukasisch is, en de rest is grotendeels Afro-Amerikaans, Aziatisch Amerikaans en Spaans. Zij zijn meestal tussen 25 en 45 jaar oud.

Wanneer werd Scotch Porter opgericht?

Scotch Porter uit New Jersey is een van de populairste en succesvolste merken in de wereld van de mannenverzorgingsproducten. Oprichter en CEO, Calvin Quallis startte het bedrijf in 2015 en vernoemde de lijn naar zijn favoriete drankje (scotch) en zijn favoriete muzikant (Gregory Porter).

Is Scotch Porter helemaal natuurlijk?

VOLLEDIG NATUURLIJK BAARDONDERHOUD
Scotch Porter gebruikt alle natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke chemicaliën.

Is Scotch Porter gemaakt in de VS?

Gemaakt in de VS
Handgemaakt met de beste ingrediënten.

Is de schuine kant zwart bezit?

Walker & Company Brands, het zwarte bedrijf dat gezondheids- en schoonheidsproducten maakt voor gekleurde mensen, waaronder Bevel, de scheerlijn voor mannen, kondigde vandaag aan dat het zich zal aansluiten bij de merkenfamilie van Procter & Gamble Company om gekleurde consumenten over de hele wereld beter van dienst te kunnen zijn.

Wie is de eigenaar van Fresh Heritage?

BRANDED Groep
NEW YORK, 4 januari 2022 /PRNewswire/ — BRANDED Group, wereldwijd marktleider op het gebied van digital-first consumentenmerken, kondigde vandaag de overname aan van Fresh Heritage, een bedrijf voor persoonlijke verzorging voor mannen dat de hedendaagse problemen op het gebied van verzorging voor gekleurde mannen oplost.

Is Scotch Porter goede shampoo?

Zeg maar dag tegen problematisch haar en hoofdhuidproblemen en hallo tegen zachter, gezonder en beter handelbaar haar. Scotch Porter Hydrating Shampoo is een herenshampoo die zacht en sulfaatvrij is.

Merk Scotch Porter
Leeftijdsgroep (omschrijving) Volwassene

Werkt de baardclub?

Het product heeft mijn baard dikker gemaakt. Het is geen wonderproduct, het ging langzaam. Toch raad ik aan het te kopen en te proberen, geen negatieve bijwerkingen en mijn plekken sluiten zich. Ik ruik zelfs beter omdat (ik ben geen wetenschapper maar) mijn neushaar zelfs dikker is geworden. Niet langer (maar het groeit nog steeds op zijn tempo.

Waar is Scotch Porter gevestigd?

New Jersey
Scotch Porter is een verzorgingsmerk voor mannen uit New Jersey en maakt deel uit van de #beardgang-cultuur. Het bedrijf is het geesteskind van de duizendjarige oprichter Calvin Quallis, die zijn idee van de kapperszaak naar de schappen en online bracht nadat hij merkte dat zijn klanten behoefte hadden aan producten die op hun haartype waren afgestemd.

Waar komt de naam Scotch Porter vandaan?

In de eerste 12 maanden van Scotch Porter – genoemd naar zijn favoriete drankje (scotch) en zijn favoriete muzikant (Gregory Porter) – haalde hij meer dan een miljoen dollar aan verkoop. Sindsdien is Scotch Porter uitgegroeid tot een van de bekendste namen voor baard- en huidverzorgingsproducten voor zwarte mannen.

Hoe lang duurt het voordat Scotch Porter wordt verzonden?

20 – 30 dagen
Verzending duurt meestal tussen de 20 en 30 dagen.

Wat is baardserum?

Een formule op oliebasis, speciaal ontwikkeld voor baardverzorging, met heilzame oliën die de baard onmiddellijk verzorgen en zacht en verzorgd houden. Lichtgewicht, snel absorberende formule.

Want wat is baardbalsem?

Baardbalsem is een soort conditioner voor gezichtshaar. Het heeft een zachte, conditionerachtige consistentie en is bedoeld om je baard te helpen hydrateren en verzachten. Baardbalsems kunnen natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter bevatten, die als een geweldige conditioner voor je baard en de huid eronder kunnen fungeren.

Hoe vaak moet je je baard wassen?

1-3 keer per week
Uw huidtype en het wassen van uw baard
De algemene vuistregel is om je baard 1-3 keer per week te wassen met een baardwasmiddel. Als je een droge huid hebt, zou je voorzichtiger moeten zijn met slechts 1-2 keer per week wassen. Als je een vette of gemengde huid hebt, kun je beter 3 keer per week wassen.

Is baardbalsem beter dan olie?

Baardbalsem blijft langer op je baard en huid zitten dan olie. Hierdoor blijft het vochtgehalte van je baard langer op peil dan bij olie. Als je een dunne of lap baard hebt, gebruik dan een baardbalsem op basis van sheaboter. Dan ziet je baard er dikker en gezonder uit.