Wat is de robinson anton draad voor madeira 1329

Is Robison Anton een goede draad?

Robison Anton Thread is het favoriete borduurgaren van de borduurindustrie. Robison Anton garen is ideaal voor alle huishoudelijke en commerciële borduurmachines en veel beter dan de ouderwetse spoelen. Robison Anton garen heeft een heldere, zeer glanzende glans en is soepel lopend.

Welk gewicht heeft Robison Anton rayon draad?

40 gewicht
Robison-Anton’s Super Strength Rayon is een 40 gewicht gedraaid garen dat wordt geleverd in meer dan 370 schitterende kleuren. Het is ideaal voor borduurtoepassingen die vragen om een hoge glans en zijdeachtig, glad gevoel (of hand).

Is Madeira goed garen?

MADEIRA ONGELOOFLIJK BESTE BORDUURGAREN:
Madeira incredible Thread bevat een grote verscheidenheid aan levendige kleuren, geweldige verpakking, het beste voor buitenstoffen, en machineborduurwerk. Het scoort het hoogst in beste borduurgaren merken, en voor borduurwerk, Rayon wordt beschouwd als het beste materiaal door Madeira.

Hoeveel kleuren Madeira garen zijn er?

30 gewicht draad
Verkrijgbaar in 178 kleuren, aangegeven met een rode stip op de schaduwkaart.

Waar is Robison Anton draad gemaakt?

de U.S.A.
Gemaakt in de U.S.A.!
Robison-Anton borduurgaren wordt verwerkt en geverfd in de Verenigde Staten, met gebruikmaking van geïmporteerde vezels.

Waar is Floriani borduurgaren van gemaakt?

polyester
De Floriani Premium Metallic draden zijn gemaakt met een zeer sterke tussenkern van polyester. Floriani Gemengd Rayon garen combineert twee kleuren, gedraaid in één.

Hoeveel steken is 1100 yards?

220k steken
Mini-King spoel (1.100 yards): ~220.000 steken*

Waar wordt Madeira draad voor gebruikt?

De zachte afwerking van Classic Rayon borduurgaren maakt het ideaal voor het borduren op kinderkleding, delicate stoffen zoals performance wear, en nog veel meer! Het is het meest milieuvriendelijke garen dat verkrijgbaar is, gemaakt van 100% viscose rayon en is Oeko-Tex® gecertificeerd om vrij te zijn van schadelijke stoffen.

Wat zijn Madeira draden?

Madeira’ is Portugees voor ‘hout’, en rayongaren wordt vervaardigd met natuurlijke cellulose uit houtpulp. Burkhardt & Schmidt was de eerste fabrikant ter wereld die met succes borduurgaren van 100% zuivere viscose, van hoge kwaliteit, voor de commerciële borduurindustrie op de markt heeft gebracht.

Waar wordt Madeira draad vervaardigd?

Duitsland
Sinds 1975 staat het merk Madeira voor voortreffelijk borduurwerk en heeft het wereldwijde erkenning verworven. Tegenwoordig wordt ongeveer 70% van de verkochte garens geproduceerd in het hoofdkantoor in Duitsland, met behulp van moderne en duurzame technologieën.

Waar wordt Mettler draad gemaakt?

Mettler garens voor de eindgebruiker worden lokaal in Duitsland en Tsjechië geproduceerd.

Waar is Gunold draad gemaakt?

In tegenstelling tot andere groothandelaren in borduurwerk, hebben wij directe interactie met het garenproductieproces in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, waar wij erop toezien dat onze kwaliteitsnormen voor kleur en duurzaamheid consequent worden nageleefd.

Waar wordt sulky draad gemaakt?

Obernburg, Duitsland
Sulky Rayon Borduurgaren:
Een voorbeeld van deze voortdurende toewijding aan kwaliteit is Sulky’s gebruik van uitsluitend ruwe rayonvezels gemaakt door ENKA in Obernburg, Duitsland, die zijn getest en waarvan is bewezen dat het de allerhoogste kwaliteit ruwe goederen zijn die waar ook ter wereld worden geproduceerd.

Van wie is sulky thread?

Joyce en Fred Drexler
De medeoprichters van Sulky, Joyce en Fred Drexler, staan erop de allerhoogste kwaliteit te handhaven in alle producten die het Sulky label dragen. Sulky producten zijn zeer gewild vanwege deze hoge kwaliteit en het prachtige assortiment van meer dan 4.000 artikelen.

Welk sulky garen wordt gebruikt voor kruissteek?

Sulky 12 wt. Katoen Petites garen
Sulky 12 wt. Cotton Petites garen is het handigste handwerkgaren. Ze zijn gemakkelijker (en sneller) om mee te naaien omdat ze op een klosje zitten zodat je nooit klitten hebt.