Wat is champagne poëzie geproefd van

Drake’s ‘Champagne Poetry’ sample van The Gabriel Hardeman Delegation’s ‘Until I Found the Lord (My Soul Couldn’t Rest)’ | WhoSampled.

Is Champagne poëzie gesampled van de Beatles?

De zin “I love you, I love you, I love you” is een muzikaal en tekstueel citaat uit het nummer “Michelle” van The Beatles. Respectievelijk, Drake crediteert de Lennon-McCartney songwriting partnerschap op de track.
Champagne poëzie.

“Champagne Poetry”
Song door Drake
Label Republic OVO

Welk Beatles liedje heeft Drake gesampled?

Drake heeft John Lennon en Paul McCartney gecrediteerd als co-writers op het openingsnummer, ‘Champagne Poetry’, voor een interpolatie van hun nummer ‘Michelle’. De interpolatie is een versnelde sample die gebruikt is op Masego’s 2017 track ‘Navajo’, die zelf een sample is van The Singers Unlimited’s 1972 cover van The Beatles’ 1965 nummer.

Wat voor beat is champagne poëzie?

Song Metrics
Champagne Poetry is een liedje van Drake met een tempo van 87 BPM. Het kan ook double-time gebruikt worden op 174 BPM. De track duurt 5 minuten en 37 seconden met een F♯/G♭ toonsoort en een mineur modus. Het heeft een hoge energie en is enigszins dansbaar met een maatsoort van 4 beats per maat.

Welk monster is Knife Talk?

De straten voeden
“Knife Talk” bevat een sample uit “Feed the Streets”, geschreven door Jordan Houston (Juicy J), Patrick Houston (Project Pat), Rakim Mayers (A$AP Rocky) en Leland Wayne (Metro Boomin), zoals uitgevoerd door de eerste drie en, net als dit nummer, gecoproduceerd door de laatste.

Welk liedje van R. Kelly heeft Drake gesampled?

Naast een Beatles songwrting credit, bevat Drake’s geanticipeerde “Certified Lover Boy” album een onverwachte sample van een nummer van de in ongenade gevallen R&B zanger R. Kelly op “TSU”.

Wat is de achtergrondmuziek bij champagnepoëzie?

Het nummer begint met een versnelde sample van Masego’s 2017 nummer “Navajo,” die op zijn beurt The Beatles’ Rubber Soul track “Michelle” samplet. De sample gaat door op de achtergrond terwijl Drake rapt over het vaderschap, zijn OVO-imperium, labelcontractonderhandelingen, en zijn onaantastbare heerschappij.

Wie heeft Michelle the Beatles gesampled?

Doug E. Fresh, Slick Rick and The Get Fresh Crew’s ‘The Show’ sample van The Beatles’s ‘Michelle’ | WhoSampled.

Heeft Drake Masego’s beat gebruikt?

“Drake begon zijn album met een sample van Masego… dit album blijft op repeat staan,” schreef een ander.

Waarom is Drake views niet op youtube?

Alleen zijn muziekvideo’s staan op youtube. Het is vanwege youtubes nieuwe “music premium” dus hij krijgt waarschijnlijk veel meer betaald van mensen die daar luisteren dan op normale youtube videos.

Is er een viool in Knife Talk?

De triplet flow en de door horrorfilms beïnvloede bars zijn te horen op de productie van Metro Boomin en de viool van Peter Lee Johnson, die een filmisch tintje toevoegt. Check de plaat hieronder.

Wanneer is Certified Lover Boy gedropt?

3 september
Wanneer komt ‘Certified Lover boy’ uit? Drake nam naar Instagram om te bevestigen dat Certified Lover Boy op 3 september zal worden uitgebracht.

Is CLB platina geworden?

Iets minder dan een maand na het debuut kreeg CLB de RIAA Platina status. Nu, volgens Chart Data, Certified Lover Boy heeft meer dan twee miljoen eenheden verkocht, waardoor het gekwalificeerd is om dubbel platina te worden door de RIAA.

Hoeveel heeft CLB de eerste week verkocht?

613.000 verkopen
Het nieuwste album van de rapper debuteerde met het equivalent van 613.000 verkochte exemplaren in de Verenigde Staten, en versloeg daarmee gemakkelijk Kanye West’s totaal van 309.000 een week geleden.