Wat doe je met vermouth

Niemand houdt van verzuur Vermouth.

 1. Drink het gewoon. …
 2. Maak er een spritz van. …
 3. Voeg een vleugje tonic toe. …
 4. Meng het met rogge. …
 5. Maak een witte Negroni. …
 6. Gebruik het als basis in lage ABV -cocktails.
 7. Kun je vermout alleen drinken?

  Vermout mag dan het bekendst zijn als een essentieel bestanddeel van de martini, maar de populairste manier om vermout te drinken is tegenwoordig op zichzelf. En dankzij de ruime keuze aan vermouths van hoge kwaliteit met verschillende stijlen, smaken en complexiteiten, belooft elke schenking iets spannends.

  Kan ik droge vermout puur drinken?

  Lo-Fi Aperitifs Dry Vermouth $25
  Terwijl het werkt in zowat elke gin cocktail – en paren prachtig met mousserende ciders, champagne of seltzer – is het ook net zo makkelijk om puur te drinken. Het is een must buy fles voor iedereen die van een aperitief houdt.

  Is vermouth dronken hetero?

  Home > Vermouth > Drinkt men Vermouth puur? In Frankrijk, Italië en Spanje is het sinds jaar en dag gebruikelijk om vermout rechtstreeks uit de fles te drinken. Dit zijn de zeven beste vermouths om recht uit de fles te drinken. Het zal niet lang duren voordat je vermout drinkt als een Italiaan.

  Koel je vermouth in?

  Of het nu droge vermout is (misschien maak je een Fifty-Fifty Martini), zoete rode vermout (voor negroni’s), of de tussenliggende bianco (voor een nieuwe draai aan een negroni), het moet in de koelkast – waar het niet langer dan een paar maanden houdbaar is.

  Wat gaat er goed met vermouth?

  De Italianen, Spanjaarden en Fransen drinken vermout vaak als aperitief met ijs en een twist van citroen (als het witte vermout is) of sinaasappel (als het rode vermout is). Soms wordt er een scheutje frisdrank of mousserende wijn aan toegevoegd om er een licht boozy spritz van te maken.

  Hoe lang is vermout houdbaar in de koelkast?

  drie maanden
  Bewaar het in de koelkast.
  Dit is het belangrijkste. Eenmaal geopend, moet je vermouth in de koelkast bewaren. Hij blijft ongeveer een maand goed, en daarna nog ongeveer twee maanden. Als je het niet binnen drie maanden opgebruikt, nodig dan wat vrienden uit of geef het weg.

  Kun je vermout mengen met cola?

  Spritzer met een scheutje citroen. Met een scheutje soda proef je de cola- en koffietonen in bittere vermout zoals Punt e Mes ($22) of Vermut Negre ($21). Als u wilt, kunt u ook een kneepje vers sinaasappelsap toevoegen aan zoete vermouth spritzers of grapefruitsap aan droge grapefruit.