Wanneer kan je bier kopen in Wisconsin

Hoe laat kun je alcohol kopen in Wisconsin? Bier kan door bedrijven met een alcoholvergunning al vanaf 6.00 uur verkocht worden. Wij zijn open tot 12.00 uur, het maakt niet uit welke dag van de week het is. De openingstijd voor wijn- en gedistilleerdwinkels is 6.00 uur. Van 21.00 uur tot middernacht. dagelijks.

Welke earliest kan je bier kopen?

Verkoop in café van 7.00 tot 24.00 uur of van 2.00 uur. Bier mag buiten het café worden verkocht van 7.00 tot 24.00 uur van maandag tot en met vrijdag, van 7.00 tot 1.00 uur op zaterdag en van 12.00 tot 24.00 uur op zondag. Harde drank mag worden verkocht van 10.00 uur tot 21.00 uur van maandag tot zaterdag. Bier en wijn mogen in supermarkten worden verkocht.

Hoe laat is de bierverkoop in Wisconsin?

GEEN VERANDERINGEN IN MADISON ONDANKS NIEUWE STAATSWET
Krachtens AB 63 mogen houders van een vergunning klasse A bier verkopen van 6.00 uur ’s morgens tot middernacht, en bedwelmende drank van 6.00 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds. Houders van een vergunning klasse A zijn mensen die verpakt bier, wijn en sterke drank verkopen voor consumptie elders.

Kun je om 6 uur ’s ochtends bier kopen in Wisconsin?

Supermarkten, slijterijen en benzinestations mogen sterke drank, wijn en bier verkopen. De wet is op 12 juli 2011 gewijzigd, zodat alle drankverkopen om 6 uur ’s ochtends mogen beginnen. Alcoholvrij bier is niet bij wet geregeld.

Hoe laat kun je zaterdag bier kopen in Wisconsin?

De halte zal open zijn van 2u30 tot 3u30 op zaterdag en zondag. – De tweede zondag van maart van 3.30 tot 4.00 uur van 6.00 tot 18.00 uur.

Hoe laat kun je alcohol kopen in supermarkten?

In slijterijen (met inbegrip van supermarkten) mag op deze uren alcohol worden verkocht: Maandag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 22.00 uur.

Is het illegaal om alcohol dronken te serveren?

Het is illegaal om willens en wetens alcohol te verkopen, of te proberen alcohol te verkopen, aan een persoon die dronken is. Het is ook illegaal om alcohol te laten verkopen aan iemand die dronken is.

Hoe laat kun je ’s morgens alcohol kopen in Wisconsin?

Hoe laat kun je alcohol kopen in Wisconsin? Bier kan door bedrijven met een alcoholvergunning al vanaf 6.00 uur verkocht worden. Wij zijn open tot 12.00 uur, het maakt niet uit welke dag van de week het is. De openingstijd voor wijn- en gedistilleerdwinkels is 6.00 uur. Van 21.00 uur tot middernacht. dagelijks.

Hoe laat kun je bier kopen bij een benzinestation in Wisconsin?

Hoe laat wordt er bier verkocht in Wisconsin? Bier mag door bedrijven met een alcoholvergunning al vanaf 6.00 uur ’s morgens verkocht worden. Wij zijn open tot 12.00 uur ’s nachts, het maakt niet uit welke dag van de week het is. De openingstijd voor wijn- en gedistilleerdwinkels is 6.00 uur. Van 21.00 uur tot middernacht. dagelijks.

Hoe laat stopt Kwik Trip met de verkoop van bier in Wisconsin?

Hoe laat kun je bier kopen bij Kwik Trip in Wisconsin? 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Er is een drankvergunning voor het etablissement en het is geopend tot 21.00 uur. Het etablissement verkoopt wijn en sterke drank.

Kun je in Wisconsin bier kopen voor de middag?

Detailhandel in alcohol
De wet verbiedt de detailverkoop van alcoholische dranken en wijn tussen 21.00 en 6.00 uur en van bier tussen middernacht en 6.00 uur. De wet staat lokale gemeenten toe de detailverkoop van alcohol verder te beperken of de uitgifte van detailhandelsvergunningen voor alcoholische dranken helemaal te verbieden.

Kun je in Wisconsin op zondag vóór 12 uur bier kopen?

Maandag tot zondag, 6:00 uur tot 21:00 uur.

Mag een kind in Wisconsin met zijn ouders drinken?

Volgens de wet van Wisconsin mogen 18- tot 20-jarigen legaal drinken met een ouder, voogd of echtgenoot die de wettelijke leeftijd heeft om te drinken. De wet geldt ook voor mensen onder de 18 jaar. De wet vermeldt geen minimumleeftijd om te mogen drinken met een ouder of voogd. Rijden onder invloed is een punt van zorg.

Wat is de laagste drinkleeftijd in de wereld?

In 64% van de landen in de wereld is de wettelijke leeftijd voor alcoholgebruik 18 jaar. De jongste legale drinkleeftijd ter wereld is 15 jaar, en zowel in Mali als in de Centraal-Afrikaanse Republiek mogen mensen op dat tijdstip al drinken.

Wat is de drinkleeftijd in Duitsland?

16 jaar
België, Denemarken en Duitsland stellen 16 jaar vast als minimumleeftijd voor het kopen van dranken met minder dan 1,2% gedistilleerde alcohol en 18 jaar voor het kopen van gedistilleerde dranken (meer dan 1,2% gedistilleerde alcohol).

Wat is de wettelijke leeftijd om te drinken in Rusland?

Drinkleeftijd in Rusland
De meeste Russen denken dat de minimumleeftijd om alcohol te drinken in het land 18 jaar is. Er zijn echter geen wetten of voorschriften die minderjarigen verbieden alcoholische dranken te drinken.

Wat is de Chinese drinkleeftijd?

18
Sinds China’s regelgeving inzake alcoholgebruik door minderjarigen in 2006 werd goedgekeurd, is de wettelijke drinkleeftijd in het land 18 jaar. Toch stromen op elke vrijdag- of zaterdagavond in Beijing kinderen vanaf 14 jaar massaal naar nachtclubs en bars in de wijken Sanlitun en Gulou.

In welk land mag je drinken als je 13 bent?

Burkina Faso
Over de hele wereld varieert de leeftijd waarop alcohol mag worden gekocht of geschonken van 13 jaar in Burkina Faso tot 25 jaar in Eritrea.