Waarom wil Vermouth niet dat Conan gedood wordt

Ze heeft een hekel aan het onderzoek van de Miyano familie. Zij heeft ook persoonlijke gevoelens voor personen die een speciaal plekje in haar hart hebben veroverd, zoals Shinichi/Conan (Cool Guy) (als zoon van haar beste vriend) en Ran (Angel). Als gevolg daarvan is zij zeer onwillig om hen kwaad te doen, zelfs wanneer zij daartoe het bevel krijgt.

Waarom beschermt Vermouth Conan en rende?

Conan die een jaar geleden nog niet bestond heeft geen reden om “beschermd” te worden door Vermouth. Conan concludeert dat Vermouth zijn identiteit als Shinichi moet kennen en dat de reden voor haar “bescherming” te maken moet hebben met iets dat hij als Shinichi heeft gedaan. Sharon was echter de enige met wie Shinichi een band had, en zij is blijkbaar dood.

Is Vermouth een vijand in Detective Conan?

Vermouth (ベルモット, Berumotto?), an Executive Member of the Black Organization and Famous Professional Actress who is also known by her aliases Sharon Vineyard (シャロン・ヴィンヤード, Sharon Vin’yādo? ) and Chris Vineyard (クリス・ヴィンヤード, Kurisu Vin’yādo?), is an antagonist in the manga and anime franchise Detective Conan.

Hoe weet Vermouth dat Conan Shinichi is?

Vermouth zag overeenkomsten tussen Shinichi (toen hij jong was) en Conan. Zij koos er ook voor Shinichi niet te verraden aan de Zwarte Organisatie, waarschijnlijk omdat hij en Ran haar gered hebben toen zij vermomd was als seriemoordenaar in New York.

Is Vermouth de baas van de Zwarte Organisatie?

Het lijkt erop dat ik je te veel vrijheid heb gegeven. Kom terug aan mijn zijde, Vermouth. Renya Karasuma in een SMS-bericht aan Vermouth. Renya Karasuma (in het Japans: 烏丸連耶) is de baas van de Zwarte Organisatie, en de belangrijkste antagonist van Detective Conan series.

Is Vermouth een geheim agent?

Is Vermouth goed in Detective Conan? Ze verbergt Haibara’s en Conans identiteit omdat ze een geheim agent is. Haibara en Conan worden niet genoemd in Vermouth.

Is Jodie Starling een Vermouth?

Hints dat Jodie niet Vermouth was, maar een FBI-agent
Jodie’s kopieën van de foto’s van Ran en Conan op Vermouth’s dartbord hebben onregelmatige randen, wat aangeeft dat het foto’s van Vermouth’s foto’s waren. Dit detail werd over het hoofd gezien in de anime.

Kent Vermouth haibara?

Vermouth. Vermouth heeft ontdekt dat Ai Haibara Shiho Miyano is; maar zij heeft dit nooit aan enig ander lid van de Zwarte Organisatie onthuld, behalve misschien aan Calvados die zij riep om haar te helpen Jodie te doden.

Waarom vermomde Vermouth zich als Araide?

Vermouth, een lid van de Zwarte Organisatie, gespecialiseerd in vermomming en verkenning, is enige tijd na Sherry’s ontsnapping uit de Organisatie vanuit Amerika naar Japan gevlogen. Haar doel was de “verrader” op te sporen en te elimineren, en voor dat doel nam zij de identiteit aan van dokter Tomoaki Araide.

Wat is de belofte van bourbon aan Vermouth?

Bourbon beloofde Vermouth ook dat hij Conan en Ran geen kwaad zou doen, wat er ook zou gebeuren, en Bourbon stemde daarmee in.

is Rei Furuya slecht?

Persoonlijkheid. Rei Furuya is een vrolijke en gulle man, die zo toegeeflijk lijkt dat hij zelfs een bord sandwiches meebrengt naar Mouri Detective Agency, gekocht met zijn geld. In meer serieuze situaties lijkt hij geduldig, kalm en berekenend.

Is Vermouth een man?

Vermouth’s persoonlijkheid is soms tegenstrijdig. Aan de ene kant is ze een wrede en meedogenloze agent die een onwillige man zal chanteren om een moord te plegen door hem en zijn familie te bedreigen, alleen maar om voor afleiding te zorgen, en vrolijk tegen een FBI-agent zal zeggen dat ze moet glimlachen omdat ze haar dode vader in de hemel zal terugzien.

Hoe wist Conan dat Subaru Akai is?

Vanaf zijn eerste verschijning werd sterk gehint dat hij het lid van de Zwarte Organisatie Bourbon was, maar Tooru Amuro bleek Bourbon te zijn. Subaru is in feite Shuichi Akai in vermomming, nadat hij zijn dood in scène heeft gezet met de hulp van Conan Edogawa en CIA-agent Hidemi Hondou.

Subaru Okiya
Acteurs
Japanse stem: Ryotaro Okiayu

Wie weet dat Conan Shinichi is?

Mary Sera. In Soul Detective Murder Case vertelt Mary Masumi dat Conan niet meer dezelfde persoon is die zij en Masumi tien jaar geleden ontmoetten. Dit impliceert dat zij zich ervan bewust is dat Conan Shinichi is.

Wie is Angel in Detective Conan?

Elena Miyano

Elena Miyano
Beroep: lid Wetenschapper van de Zwarte Organisatie
Statistieken
Eerste verschijning: Manga: Dossier 398 Anime: Episode 329

Wie is Araide Sensei?

Tomoaki Araide (新出 智明 Araide Tomoaki?) is een personage in de anime en manga franchise Detective Conan. Hij is een arts, en in zijn eerste verschijning, werd gedacht dat hij een huwelijkskandidaat was voor Ran Mouri’s affecties.

Houdt rennen van Araide?

Tomoaki Araide en Ran Mouri raakten bevriend toen Araide optrad als tijdelijke basketbalcoach ter vervanging van een leraar die zijn been had gebroken. Tijdens “The Unseen Angle of the Darkness” kwam Conan ten onrechte tot de conclusie dat Ran zich aangetrokken voelde tot Araide.

Is Detective Conan klaar?

Het lijkt erop dat de zaak van Detective Conan in de niet al te verre toekomst gesloten kan worden. De exacte datum van het laatste deel en de laatste aflevering is nog onbekend Gosho Aoyama weet naar verluidt welk einde hij aan de serie wil geven, hoewel dit nog achter slot en grendel zit, en waarschijnlijk nog wel een paar jaar zal blijven liggen.