Waarom gooiden de eiland fans met bierblikjes

Wat hebben ze op het ijs gegooid bij de Islander wedstrijd?

bierblikjes
Geconfronteerd met wat wel eens hun laatste momenten konden zijn bij het kijken naar hun geliefde Islanders in het vergane Coliseum, begonnen ze bierblikjes – dure stadionbierblikjes – op het ijs te gooien in een verwrongen liefdesverklaring.

Wat gooiden de Tampa Bay fans op het ijs?

Maar dat onze fans in een vlaag van feestvreugde of woede – of wat het ook moge zijn – de veiligheid van niet alleen Bruins-spelers in gevaar brengen, maar ook die van onze eigen jongens, door die lawaaimakers naar spelers en op het ijs te gooien? Nee, we zijn niet die fan-base. Ik weiger het te geloven. Ik was blij dat de Lightning gewonnen had.

Wat betekent rat in hockey?

Dus: een rat, moeilijk te doden, en een soort heldhaftige plaag. In de ijshockeysport is het als kind over het algemeen een goede zaak om als ijsrat te worden beschouwd. Dat betekent dat je altijd in de buurt van het ijs bent, er niet genoeg van kunt krijgen, en dat je spel waarschijnlijk steeds beter wordt.

Waarom gooien ze inktvis op het ijs in Detroit?

Al de Octopus is de mascotte van de Detroit Red Wings van de National Hockey League. Tijdens veel wedstrijden worden octopussen door fans op het ijs gegooid voor geluk, dit gebeurt meestal nadat het volkslied is gezongen of nadat een doelpunt is gescoord.