Waar te overnachten in Temecula wijnland

Kun je in Temecula van wijnmakerij naar wijnmakerij lopen?

U zult waarschijnlijk ook het glas moeten delen, maar de meeste wijnhuizen staan toe dat gasten delen. V: Is een rondleiding door een wijnmakerij inclusief een wandeling door de wijngaarden? Sommige wijnmakerijen bieden wandelingen door de wijngaarden aan, zowel onder leiding van een gids als op eigen gelegenheid.

Hoeveel dagen heb je nodig in Temecula?

Drie tot vijf dagen is ideaal om te ontspannen en alles te verkennen wat er te doen en te zien is in Temecula Valley. Palm Springs, San Diego en Orange Country liggen op ongeveer 60 minuten rijden, en Los Angeles ligt op ongeveer 90 minuten rijden als je van Temecula je middelpunt wilt maken.

Wat is er te doen in Temecula naast wijnmakerijen?

8 Beste dingen om te doen in Temecula, CA anders dan wijnproeverij

 1. Oude Town Tasting Tour. Proefreizen lijken de specialiteit van Temecula te zijn, maar ze zijn niet beperkt tot wijn. …
 2. Gem mining. …
 3. Sugarplum Farm. …
 4. Alpaca Hacienda. …
 5. Axe gooien. …
 6. Pechanga Resort & amp; Casino. …
 7. Horse rijden. …
 8. Hot Air Ballon Ride.
 9. Is Temecula een bezoek waard?

  Denk er eens over na: Met vrijwel het hele jaar zon, warme temperaturen, koele nachten en relatief weinig neerslag, en niet te vergeten kwaliteitswijnen, unieke wijnproeverijen, en de ontspannen sfeer die synoniem is met Zuid-Californië, moet Temecula Valley worden toegevoegd aan uw lijst van wijnbestemmingen om te bezoeken,

  Geef je fooi als je wijn proeft?

  Ook al wordt het meestal niet verwacht, bij de meeste wijnhuizen en proeflokalen wordt een fooi altijd op prijs gesteld. Vooral als je een geweldige ervaring hebt gehad, meer wijnen hebt geproefd dan je had verwacht, of met een grote groep bent, wordt het geven van een fooi aan je schenker over het algemeen beschouwd als een mooi gebaar.

  Kun je dronken worden op een wijnproeverij?

  De meeste mannen kunnen op verantwoorde wijze twee glazen wijn van 5 ons in een uur nuttigen zonder dat ze last van alcohol krijgen. Een gemiddelde vrouw moet waarschijnlijk stoppen na een enkel glas. Als je meer dan dat drinkt, voel je je waarschijnlijk aangeschoten.

  Hoe breng ik een dag door in Temecula?

  Je Temecula Valley -bucketlist

  1. Rijd een hete luchtballon.
  2. Ga paardrijden.
  3. Meng je perfecte fles met een wijnblend -ervaring.
  4. <

   < li> Pamper jezelf bij een van de spa’s van Temecula Valley.

  5. Geniet van een proeverij en volg een kookles met Temecula Olive Oil Company.
  6. Speel golf op een van hun zes golfbanen. <
  7. Waar is Temecula wijnland bekend om?

   De wijnmakerijen hier in de Temecula Valley staan bekend om hun diversiteit en verbouwen en produceren meer dan 50 verschillende soorten wijn; van Cabernet Sauvignon tot Sauvignon Blanc, Merlot tot Mourvedre, Viognier tot Chardonnay.

   Waarom is Temecula beroemd?

   Temecula is bekend om zijn kampioenschapsgolfbanen, een klimaat dat perfect is voor serene en prachtige luchtballonavonturen, en bekroonde wijnmakerijen genesteld in 3.000 hectare schilderachtig wijnland, maar dat is nog maar het begin.

   Heeft Temecula een centrum?

   Gelegen in het hart van Temecula, de Old Town wijk combineert historische gebouwen met antiquairs, unieke winkels, en restaurants.

   Wat doen de plaatselijke bewoners in Temecula?

   Een paar leuke dingen om te doen in Temecula zijn:
   Olijfolie gaan proeven. Paardrijden door een wijnmakerij. Je kunt zelfs gaan linedancen bij de Temecula Stampede (het grootste country western muziekpodium aan de westkust) *check wel even de actuele sluitingen*

   Hoeveel kost het om naar een wijnmakerij in Temecula te gaan?

   De meeste wijnhuizen in Temecula rekenen $15 tot $20 per persoon om te proeven. Als je bedenkt dat een stel naar 6 wijnhuizen gaat, kost dat al gauw $200 dollar aan proefgeld.

   Kun je een spijkerbroek dragen in een wijnmakerij?

   Gemoedelijk is beter dan casual
   Dat betekent niet dat je hakken en een jurk of een pak met stropdas moet dragen. In feite is een mooie gebloemde jurk en een paar sandalen of een paar donkere jeans en een polo of dress shirt alles wat je nodig hebt om er geweldig uit te zien en er goed bij te passen in de meeste wijnmakerijen.

   Wat zeg je niet op een wijnproeverij?

   Niet zeggen: “De wijn heeft een zware body met een nasmaak en hij blijft aan mijn tanden plakken.” Dus daar heb je het! Kijk, ruik en proef en herhaal dit zo vaak als u (verantwoord) kunt met zoveel mogelijk wijnen.

   Hoeveel wijnhuizen moet je op een dag bezoeken?

   Plan een bezoek aan een maximum van drie Californische wijnmakerijen in een dag-veel wijnmakerijen zijn alleen open voor proeverijen van 11u tot 17u, en je moet plannen voor elke proeverij duurt ten minste een uur (of meer als u een rondleiding door de wijnmakerij en wijngaarden).

   Wat moet ik drinken voor de wijnproeverij?

   Neem veel water mee: Het is echt belangrijk om de hele dag door water te drinken. Wijnproeven kan uitdrogend zijn, vooral in de warmere maanden. U zult zich veel beter voelen als u voor en tijdens de proeverij water drinkt.

   Spuug je als je wijn proeft?

   Als het om een formele proeverij gaat, zult u vrijwel zeker verplicht zijn in een individuele of gemeenschappelijke kwispedoor te spuwen. Het is normaal dat je een beetje zenuwachtig bent om in het openbaar te spugen, dus ik zou aanraden om eerst thuis te oefenen om het onder de knie te krijgen.