Waar koop je bier op eerste kerstdag?

Mogen benzinestations bier verkopen met Kerstmis in Texas?

(KXXV) – Attentie Texanen: De staat Texas verbiedt drankwinkels om drank te verkopen op eerste kerstdag. En Nieuwjaarsdag. En Thanksgiving dag. En op zondag – maar dat wist je natuurlijk al.

Kun je bier kopen op eerste kerstdag in Californië?

De detailverkoop in slijterijen is volledig verboden op Kerstmis, Nieuwjaarsdag, Memorial Day, Onafhankelijkheidsdag, Labor Day en Thanksgiving Day. Maar dankzij een nieuwe wet die op 1 oktober in werking is getreden, mogen kruidenierswinkels het hele jaar door bier en wijn verkopen.

Mag je alcohol kopen op eerste kerstdag in Australië?

Op eerste kerstdag mag u tussen 10 uur ’s ochtends en middernacht alcoholische drank verkopen en verstrekken samen met een maaltijd in een gedeelte van de ruimte dat gewoonlijk is voorbehouden om te dineren, mits de maaltijd ook ter plaatse wordt bereid, geserveerd en bestemd is om te worden genuttigd.

Mag je alcohol kopen met kerst in CO?

Soorten verkoop verboden
Kruideniers in Colorado mogen nu wijn en bier met volle kracht verkopen (dankzij een wetsvoorstel uit 2016). Maar de verkoop van afhaalalcohol is op eerste kerstdag nog steeds verboden.

Kan ik nu bier kopen in Texas?

House Bill 1518, die woensdag in werking treedt, breidt de openingstijden van de alcoholverkoop in Texas uit. Deze uitbreiding geldt voor kruidenierswinkels en buurtwinkels, waar bier en wijn nu mogen worden verkocht van 7 uur ’s morgens tot middernacht van maandag tot en met vrijdag, van 7 uur ’s morgens tot 1 uur ’s nachts op zaterdag, en van 10 uur ’s morgens tot middernacht op zondag.

Mag je alcohol kopen op feestdagen in Texas?

De Texaanse wet verbiedt de verkoop en het schenken van sterke drank op Nieuwjaarsdag, Thanksgivingdag, Eerste Kerstdag en zondagen. Bovendien, als een van beide feestdagen op een zondag valt, is de verkoop ook verboden op de daaropvolgende maandag. Texas is een van de vele staten waar dit drankverbod geldt.

Wanneer kan ik bier kopen in Californië?

Hoe laat kan ik bier kopen in Californië? Alcoholische dranken en bier hebben dezelfde verkoopsuren in Californië. Bier kan van zondag tot zaterdag van 6 tot 2 uur ’s morgens worden gekocht.

Kun je bier kopen met kerst in Colorado?

Colorado staat geen slijterijverkoop toe op Kerstmis.

Kun je op eerste kerstdag bier kopen in WV?

De detailverkoop van alcoholische dranken is verboden op paaszondag en eerste kerstdag, en tussen 12.00 uur ’s nachts en 6.00 uur ’s morgens elke dag.

Mogen benzinestations bier verkopen in Texas?

4 okt. 2021 Bijgewerkt: 4 okt. 2021 16:08 U kunt nu op zondag om 10 uur bier en wijn kopen in kruidenierswinkels, buurtwinkels en benzinestations in Texas.

Hoe laat stoppen benzinestations met de verkoop van alcohol in Texas?

Maandag – vrijdag: 7 uur – middernacht. Zaterdag: 7.00 uur – 1.00 uur (zondagochtend) Zondag: 10.00 uur – middernacht. Een uitsluitend voor wijn bestemde winkel met een biervergunning mag op zondag of na 22.00 uur op geen enkele dag wijn verkopen met meer dan 17% alcoholvolume.

Hoe laat stoppen Texaanse benzinestations met de verkoop van bier?

Wij serveren bier van maandag tot en met vrijdag vanaf 7 uur ’s morgens tot zonsopgang.
Hoe laat verkopen benzinestations bier in Texas?

Grootwarenhuis/Liquor Store (Off-Premise) Sale Hours:
Maandag tot zaterdag: Bier: 7.00 tot 12.00 uur (1.00 uur op zaterdag), sterke drank: 7.00 tot 21.00 uur Zondag: 10.00 tot 12.00 uur