Waar kan ik zure aap bier bij mij in de buurt kopen?

Wat voor bier is een Sour Monkey ?

SMAAKVOLLE MYSTISCHE SMAAK

abv 9. 5%
mout Pils
hops Tettnang
notes Fruitige tonen van geïmporteerde Belgische gist wervelen door een precieze verzuring. Een bite van citrusvruchten om te eindigen met een verrukkelijke ervaring.

Smaakt Sour Monkey naar bier?

De smaak is van een hoog moutig, honingkarakter met een funky rijp fruitkarakter. Er is geen hop waarneembaar in de smaak, maar de bitterheid verweeft zich met het Brettanomyces karakter. Dit bier lijkt onevenwichtig en niet in harmonie, het eindigt halfdroog, als een cider en niet als het Tripel basisbier.

Is Victory Gouden Aap zuur ?

Deze Fruited Sour Tripel wordt het derde bier van 9,5% ABV in de Monkey Family-franchise en voegt zich bij een krachtig team naast Golden Monkey, de nummer 1 op de lijst van craft Belgian in de VS, en Sour Monkey, de nummer 1 op de lijst van craft Sour in de VS1.

Wie maakt Sour Monkey ?

Victory Brewing Company
Sour Monkey Remix is voor een zeer beperkte tijd beschikbaar op tap en in 750 ml flessen voor $22 in de Downingtown, Kennett Square en Parkesburg brewpubs. De voorraad zal niet lang meer duren! Victory Brewing Company is een ambachtelijke brouwerij met hoofdkantoor in Downingtown, PA.

Hoe sterk is zure aap?

750ml 10% alcohol. Geïnspireerd door de subtropische jungles van zuidelijk Afrika, is Sour Monkey een wilde low-alcohol shooter.

Is zuur bier gezonder?

Het is waar, van alle verschillende brouwselsoorten die beschikbaar zijn, is een wild ale het gezondste bier om vandaag te drinken. Door het gistingproces bieden deze zure bieren gezondheidsvoordelen zoals stressvermindering en ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering.

Hoe drink je een zure aap?

Het zal uw tong plagen met een zoete fruitige uitbarsting, dan plotseling een scherpe zure smaak zal uw lippen rimpelen en uw zintuigen schokken. Sour Monkey is geïnspireerd door de subtropische jungles van zuidelijk Afrika en is een alcoholarme gedistilleerde koeler die kan worden gedronken als shooter, over ijs, gemengd met limonade of in cocktails.

Is Zure aap zoet?

Sour Monkey geeft een smaakvolle, wrange draai aan de zoete, fruitige essentie van onze Golden Monkey. Een scherpe, citrusachtige smaak maakt dit brouwsel tot een Monkey op zich!
Kijk of dit product naar u kan worden verzonden.

ABV 9.5
State PA
Style Sour Ale