Waar kan ik stella rosa bosbessenwijn kopen?

Is Stella Rosa bosbessenwijn zoet?

Onze nieuwste smaak, Stella Rosa®️ Blueberry is onmiskenbaar onweerstaanbaar. De zoete en sappige bosbessensmaak zal uw humeur en uw wijnverwachtingen doen stijgen.

Is Stella Rosa bosbessenwijn gemaakt van bosbessen?

Stella Rosa Blueberry is de nieuwste smaak van hun wijnmakerij, en is een eigen blend van verschillende rode druivensoorten. De wijn wordt gecombineerd met smaken van natuurlijke bosbessendistillaten en -purees, waardoor hij onmiskenbaar onweerstaanbaar is.

Wat voor soort wijn is Stella Rosa bosbes?

Stella Rosa Blueberry Red Wine is een eigen mengsel van verschillende Italiaanse rode druivensoorten. De wijn wordt vervolgens gecombineerd met volledig natuurlijke aroma’s van bosbessendistillaten & pur e. Het eindresultaat is een verrukkelijke halfzoete, frisse rode wijn met de perfecte hoeveelheid sprankeling!

Hoe smaakt Stella Rosa bosbes?

Stella Rosa Blueberry is een eigen mengsel van verschillende Italiaanse rode druivensoorten. De wijn wordt gecombineerd met natuurlijke aroma’s van bosbessendistillaten en -puree. Serveer gekoeld per glas, schenk over ijs, of mix met uw favoriete sterke drank voor een volledig natuurlijke, fruitige cocktail. SMAAKPROFIEL: Verse bosbes.

Hoeveel procent alcohol zit er in Stella Rosa Blueberry?

5%
Alc. 5% vol. Product uit Italië.

Is Stella Rosa Blueberry een rode of witte wijn?

Stella Rosa Blueberry Red Wine is een eigen mengsel van verschillende Italiaanse rode druivensoorten. De wijn wordt vervolgens gecombineerd met volledig natuurlijke aroma’s van bosbessendistillaten. Het eindresultaat is een verrukkelijke halfzoete, frisse rode wijn met de perfecte hoeveelheid sprankeling!

Hoeveel alcohol heeft Stella Rosa Berry?

Delen

Categorie Parelende wijn
Variëteiten Moscato Bianco Brachetto
Regio Italië, Piemonte
Merk Stella Rosa
Alcohol/vol 5. 5%

Bestaat er zoiets als bosbessenwijn?

Eenvoudig gezegd: bosbessenwijn is een traditionele, gegiste alcoholische drank. Het productieproces komt sterk overeen met dat van zowel rode als witte wijn. Net als bij andere wijnsoorten zijn er droge en zoete varianten verkrijgbaar – en alles daartussenin.

Hoeveel koolhydraten zitten er in Stella Rosa Blueberry?

Ingrediënten

Serveringsgrootte: 5fl oz porties per verpakking: 5
Calorieën Aandeel per portie 90
Totaal koolhydraten Aandeel per portie 12g
Levensvezel Aandeel per portie (-) Voor deze voedingsstof is momenteel geen informatie beschikbaar
Totaal suikers Aandeel per portie 12g

Wat past er bij bosbessenwijn?

Bosbessenwijn staat erom bekend goed te combineren met elk soort dessert, dus het is een geweldige wijn om na het eten te proberen. Als u liever geniet van fruitwijn met hartige hapjes, neem dan wat noten terwijl u nipt. Pecannoten, amandelen en hazelnoten zijn prima keuzes.

Hoeveel calorieën zitten er in een fles Stella Rosa wijn?

Stella Rosa rode wijn

Calorieën 100
Calorieën uit vet 0

Hoeveel koolhydraten zitten er in Stella Rosa wijn?

7g
Wine Stella Rosa Black Sweet Red (blikje) (1 portie) bevat 7g koolhydraten totaal, 7g netto koolhydraten, 0g vet, 0g eiwit en 210 calorieën.

Is Stella Rosa Blueberry wijn gezond?

Een van de best smakende nieuwe wijnen uit Stella Rosa die op de markt is gekomen. Hebben we al gezegd dat Stella Rosa Blueberry ook een van de gezondere wijnen is die op de markt komt. Zeker, bosbessen zijn misschien wel de gezondste vrucht op de wijnstok (of struik), met een hoge anti-oxidant waarden.

Welke Stella Rosa wijn heeft het hoogste alcoholgehalte?

Met zijn hoger alcoholgehalte en zachte afdronk geeft Stella Rosa Royale de klassieke Rosso smaak die u kent en waar u van houdt een verhoogde twist met een hoger alcoholgehalte en nog gedurfdere smaken.

Is Stella Rosa goed?

5.0 van de 5 sterren Heerlijk! Dit is een zeer heerlijke. Smaakvolle, zoete wijn zijn niet voor de droge wijn drinkers, maar diegene die van een mooie soepele smaakvolle zoete heerlijke wijn houden en waarderen. Ik ben een echte fan van de collectie wijnen van Stella Rosa.

Zet je Stella Rosa wijn in de koelkast?

Ongekurkt heeft Stella Rosa een algemene houdbaarheid van 1 tot 2 jaar en moet niet langer worden bewaard. Eenmaal geopend, moet Stella Rosa in de koelkast worden bewaard en binnen 2-3 dagen worden geconsumeerd.

Wat is de zoetste Stella Rosa wijn?

De perzik moscato. Ik zou zeggen dat de Stella Berry en de Stella Platinum het zoetst zijn!