Waar is Madeira Ohio

Is Madeira Ohio een goede plek om te wonen?

Madeira is nummer 2 op Niche.com’s lijst van beste plaatsen om een gezin groot te brengen in Ohio achter Glenwillow, een voorstad van Cleveland. Een voorstad van Cincinnati is uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om een gezin groot te brengen in de staat Ohio. Een voorstad van Cincinnati is uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om een gezin groot te brengen in de staat Ohio.

Waar is Madeira Ohio bekend om?

Met zijn dorpsgevoel en geweldige ligging – ongeveer 12 mijl ten noordoosten van het centrum van Cincinnati met gemakkelijke toegang vanaf de Interstate 71 – staat Madeira bekend om zijn goed onderhouden eigendommen en levendige centrale zakenwijk waar bezoekers en bewoners kunnen winkelen en dineren.

Is Madeira Ohio veilig?

De kans om op Madeira slachtoffer van een misdrijf te worden, is één op 179. Vergeleken met gemeenschappen binnen Ohio, is het misdaadcijfer van Madeira lager dan bijna 72% van de steden en gemeenten van de staat. In vergelijking met andere gemeenschappen van vergelijkbare bevolkingsgrootte, heeft Madeira een misdaadcijfer dat merkbaar lager is dan het gemiddelde.

Is Cincinnati een goede plaats om een gezin groot te brengen?

Met tal van gezinsvriendelijke activiteiten, geweldige recreatie in de buitenlucht, top-notch scholen, en nog veel meer, het is geen wonder waarom Cincinnati is een favoriet onder gezinnen die willen een veilige, betaalbare plek om te wonen in het Midwesten!

Is Madeira een onafhankelijk land?

Op verschillende hoogten worden vele microklimaten aangetroffen. Madeira, dat oorspronkelijk onbewoond was, werd in 1419 opgeëist door Portugese zeelieden in dienst van prins Hendrik de Zeevaarder en werd na 1420 bewoond.

Madeira
Ligging van Madeira
Soevereine staat Portugal
Ontdekking 1418-1419
Nederzetting c. 1425

Wie was John Madeira?

John Madeira diende in de Ohio Militia en bereikte de rang van kolonel, daarom wordt hij gewoonlijk Kolonel Madeira genoemd. Hij was ook twee termijnen senator van de staat Ohio.
17 ав 1994