Rode electra wijn waar te koop

Wat voor soort wijn is rode Electra?

Critic Ratings

Winery Quady Electra Moscato
Druivenras Rode Moscato
Grootte 750 ML
ABV 5. 5%
Wijnstijl Rode wijn

Waar wordt rode Electra wijn gemaakt?

Madera, Californië
Heeft u de Rode Electra Moscato in onze Pursuit of Sweetness Room al geprobeerd? Deze zoete wijn is gemaakt door een van onze favoriete producenten, Quady Winery. Gelegen in Madera, Californië, is het een klein familiebedrijf dat eigendom is van en wordt gerund door de familie Quady; Andy, zijn vrouw Laurel, en hun kinderen, Herb en Allie.

Is rode Electra wijn zoet?

Zoet, granaatrood met een lichte sprankeling en vol sappige aroma’s van kersen, bessen en perziken, de onmiddellijke verleiding van Red Electra Moscato is onmiskenbaar. Red Electra biedt de perfecte balans tussen zoet en wrang, alsof je in een sappige rijpe zomerperzik bijt.

Wat is rode Electra?

Red Electra wordt gemaakt door sinaasappel- en zwarte muskaatdruiven te combineren en ze heel langzaam te laten gisten bij een lage temperatuur, zodat ze hun heerlijke smaken behouden. Daarom smaakt Red Electra als een schaal vol kersen. Red Electra maakt verrukkelijke sangria en sorbet.

Wat is rode wijn Moscato?

Rode Moscato is een zoete rode wijn met veel rijpe bessensmaken – denk aan frambozen, aardbeien en kersen. Als je niet altijd een fan bent van zware, hartige rode wijnen, is rode Moscato misschien wel de rode wijn voor jou. Rode Moscato is vaak een blend van muskaatdruiven met syrah (shiraz) of zinfandel.

Wat zit er in Moscato wijn?

Moscato is een stijl van wijn gemaakt van muskaatdruiven. Hij staat bekend om zijn zoete smaken van perziken en oranjebloesem en omdat hij minder alcohol bevat dan andere mousserende wijnen.

Wat voor soort wijn is Electra Moscato?

Electra is een picknickwijn in Moscato d’Asti-stijl om buiten te drinken, bij warm weer, gekoeld of on the rocks. Combineer hem met vers fruit, salades, pittige Aziatische en Indische gerechten, hamburgers met zoete saus, lichte desserts, blauwe luchten en frisse lucht. En met slechts 4,5% alcohol, kunt u nog steeds volleyballen na de picknick.

Wat is een rode zoete wijn?

Zoete (fruitige) rode wijnen
Zoete wijnen hebben restsuikers die overblijven na de gisting. Fruitige wijnen zijn droge wijnen (geen restsuiker) met aroma’s en smaken van fruit zoals kers, framboos, pruim, of braam om er maar een paar te noemen. Wanneer u deze rode wijnen drinkt, kunnen ze u aangenaam zoet lijken.