Over ons

Over ons – LeoClubZwolle.nl

LeoClubZwolle.nl bevat antwoorden op miljoenen vragen over alles onder de zon. Deze antwoorden zijn afkomstig van duizenden betrouwbare bronwebsites.

We zijn nog een klein team van 5 personen, maar we groeien. In de loop der jaren hebben we een probleem gevonden dat onbeantwoord is gebleven. On the fly komt er bijvoorbeeld een vraag in je op. bijv. “Is het mogelijk om een ​​ring groter te maken?” Nu kunnen we uit ervaring zeggen dat het de menselijke psychologie is dat hij snel het antwoord op zijn vraag wil.

Daarentegen vind je bij het zoeken lange artikelen. U moet eerst hele artikelen lezen om het antwoord op uw vraag te vinden. Veel mensen hebben geen tijd of houden er niet van om volledige artikelen te lezen. Daarentegen zetten we de antwoorden op deze vragen “in een paar regels” meteen voor de gebruiker. Het antwoord op bovenstaande vraag is bijvoorbeeld dit:

“Ja, ringen kunnen worden verkleind om een ​​paar maten groter te worden. … Een ring kan bijvoorbeeld 4 maten groter worden vergroot als deze een dikke schacht van 3 mm of meer heeft. Ringen kleiner dan 3 mm kunnen zwakker zijn als ze worden vergroot. Een andere factor bij het vergroten of verkleinen van een ring is de plaatsing van de stenen.

Zoals u kunt zien, komt het bovenstaande antwoord volledig in aanmerking wanneer het op volledigheid wordt gecontroleerd. Als u meer details over het onderwerp wilt weten, kunt u daarnaast op de link “lees meer” aan het einde van elk antwoord klikken.

Ook richten we ons op het verder verbeteren van de kwaliteit & relevantie en volledigheid van onze antwoorden.

In tegenstelling tot populaire concurrenten zoals Yahoo Answers, Quora en andere vergelijkbare sites zijn wij niet zo. Hoewel we in de toekomst de neiging hebben om maatschappelijke betrokkenheid op te nemen, is ons belangrijkste punt van buiging dat we vragen in korte, korte paragrafen willen beantwoorden. Ons typische antwoord mag niet meer dan 1-3 minuten duren om te lezen.

De tijd is tegenwoordig kort en mensen zoeken on-the-fly naar antwoorden. Wij zijn van mening dat het aan de gebruiker moet worden overgelaten dat hij ofwel een lang gedetailleerd, diepgaand antwoord wil lezen of niet. Daarom kan de gebruiker, afgezien van een kort kort relevant antwoord, de link naast elk antwoord volgen om de volledige details over een bepaald onderwerp te lezen.

Als je een suggestie hebt om dit nog beter te maken of je wilt dat we iets toevoegen, deel je mening dan met ons via onze contactpagina. Bij voorbaat dank!