Oud rasputin bier waar te koop

Wie maakt Rasputin bier?

North Coast Brewing Company
3, 2020 /PRNewswire/ – North Coast Brewing Company, een onafhankelijke Amerikaanse ambachtelijke brouwerij die sinds 1988 bekroonde bieren produceert, is verheugd de landelijke release aan te kondigen van haar veelgeprezen Old Rasputin Russian Imperial Stout in een 16 oz.

Wat is het alcoholgehalte van Raspoetin?

FORT BRAGG, Calif.
– North Coast Brewing Company’s langverwachte jaarlijkse release van Barrel-Aged Old Rasputin is er weer, net op tijd voor de feestdagen. En gezien de zwaarte van het bier – 11,9% ABV – zal het zeker een vrolijke aanvulling zijn op elke bijeenkomst.

Wat staat er op het etiket van de oude Raspoetin ?

De Russische vertaling van de zin op de fles luidt: “Een oprechte vriend wordt niet meteen geboren”. Vóór de Eerste Wereldoorlog slaagde een rondtrekkende Siberische monnik, Raspoetin genaamd, erin zich bij de laatste tsaar, Nicolaas II, in de gunst te werken, met tragische gevolgen.

Hoe smaakt oude Raspoetin ?

Smaak: “Geroosterd vlees en chocolade domineren, aangevuld met een laag gehalte aan donker fruit, met name kersen. De bitterheid van de hop houdt de zoetheid van de mout in evenwicht. De afdronk is vrij droog en licht bitter, maar dit zorgt ervoor dat je nog een slokje wilt. Lichte warmte in de afdronk herinnert je eraan dat dit een imperial is.

Hoeveel calorieën zitten er in Oud Raspoetin bier?

303 calorieën
Old Rasputin Russian Imperial Stout (1 portie) bevat 0 g koolhydraten totaal, 0 g netto koolhydraten, 0 g vet, 0 g eiwit en 303 calorieën.

Wie maakt de beste Imperial Stout?

Stout – Imperial

NAAM SCORE
1 Närke Kaggen Stormaktsporter 4. 48
2 Bell’s Black Note Stout 4. 3
3 Bell’s Expedition Stout 4,27
4 Goose Island Bourbon County Stout 4,27

Waarom wordt het Russische imperial stout genoemd?

Imperial stout werd oorspronkelijk gebrouwen door de grote porterbrouwers in Londen als een “extra stout” porter voor export naar de Baltische landen en Rusland vanaf het einde van de 18e eeuw. Het werd een drank die werd geleverd aan het Russische keizerlijke hof van tsarina Catharina de Grote.