New age wijn waar te koop

Hoe drink je New Age wijn?

Probeer een Tincho
Deze lichtzoete en licht bruisende New Age wijn drinkt perfect van overdag tot ’s avonds en wordt het best geserveerd als een Tincho – met ijs en een schijfje limoen.

Wat voor soort wijn is New Age?

New Age White is een lichtgeel gekleurde wijn. Hij heeft levendige, fruitige en florale aroma’s van grote intensiteit. Een evenwichtige zuurgraad leidt tot zachte, halfzoete smaken. Het licht bruisende mondgevoel maakt dit een uiterst verfrissende, levendige en sensuele wijn die je naar meer doet verlangen.

Hoe smaakt New Age zoete wijn?

Categorie: Zoete Wijn
Aroma’s en smaken van kamperfoelie, abrikozen op siroop, en klaverhoning met een satijnachtige, levendige, sprankelende, matig zoete licht tot medium body en een soepele, snelle afdronk zonder eikensmaak. Een lichte en eenvoudige Moscato-achtige drinker.

Hoeveel koolhydraten zitten er in New Age wijn?

Hoeveel koolhydraten zitten er in New Age Rode Wijn? New Age Rode Wijn heeft 14.0 koolhydraten.

Wat is de zoetste witte wijn?

Wat zijn de liefste witte wijnen?

  • Moscato & Moscatel Dessert Wine. Moscato- en Moscatel -wijnen staan meestal bekend als een dessertwijn. …
  • Sauternes. Sauternes Wine is een Franse wijn geproduceerd in de Sauternhais -regio van de Graves -sectie in Bordeaux. …
  • Riesling. …
  • Tawny Port / Port. …
  • Banyuls. …
  • Vin Santo.


Wat is een Tincho ?

De Tincho is een populaire cocktail in Argentinië, genoemd naar de derde generatie eigenaar van de wijnmakerij New Age White Wine. Het is een bloemige, halfzoete, licht bruisende Argentijnse wijn met een geelgroene kleur. Oorspronkelijk voegde “Tincho” limoenpartjes toe aan de wijn, wat een hit werd.

Wat is Rozenalcohol?

Rosé is een wijnsoort gemaakt van rode wijndruiven, die op een soortgelijke manier wordt geproduceerd als rode wijn, maar met een kortere gistingstijd met druivenschillen. Dit verminderde contact met de schil geeft rosé een roze tint en een lichtere smaak dan die van rode wijn.

Wat is een Torrontes wijn?

Torrontés (“torr-ron-tez”) is een aromatische witte wijn die oorspronkelijk uit Argentinië komt. Torrontés is een ideale wijn om te combineren met de Aziatische en Indische keuken vanwege zijn zoete bloemige aroma’s van rozenblaadjes en smaken van witte perzik en citroenschil.