Madeira hoe+ veel+ garen+ kleuren -64

Alle 30 verschillende kleuren kunnen worden omgezet tussen Madeira en Robinson-Anton kleuren.

Hoeveel kleuren Madeira garen zijn er?

Madeira Rayon 1100 yd spoel
Alle 383 kleuren in numerieke volgorde.

Hoeveel kleuren garen zijn er?

Verschillende soorten borduurgarenkleuren
Zoals wij eerder vermeldden, zijn er 252 draadkleuren om uit te kiezen wanneer u een geborduurde patch ontwerpt.

Welke kleur is Madeira 40?

1158 – Kastanje
Madeira Classic Rayon #40 – 5500YD / 5000M Grote Kegel – Kleur 1158 – Kastanje. Madeira’s Classic #40 is de standaard maat borduurgaren en is ideaal voor de meeste borduurmotieven. Gemaakt van 100% viscose rayon, is het perfect geschikt voor borduurwerk op hoge snelheid multi-head machines.

Welke kleur is Madeira 1000?

Smaragd zwart
Madeira Classic Rayon #40 – 5500YD / 5000M Grote Kegel – Kleur 1000 – Smaragdzwart .

Waar is Gunold draad gemaakt?

Sinds 1976 worden onze speciale draden vervaardigd door Beerli AG Zwitserland volgens onze gevraagde specificaties.

Waar wordt sulky draad gemaakt?

Obernburg, Duitsland
Sulky Rayon Borduurgaren:
Een voorbeeld van deze voortdurende toewijding aan kwaliteit is Sulky’s gebruik van uitsluitend ruwe rayonvezels gemaakt door ENKA in Obernburg, Duitsland, die zijn getest en waarvan is bewezen dat het de allerhoogste kwaliteit ruwe goederen zijn die waar ook ter wereld worden geproduceerd.

Hoeveel kleuren borduurgaren zijn er?

DMC Light Effects borduurgaren
Er zijn 36 verschillende kleuren van DMC Light effects.

Hoeveel kleuren DMC-garen zijn er?

DMC biedt nu een verbazingwekkende 500 kleuren borduurgaren, en deze prachtige nieuwe 35 kleuren maken de collectie echt compleet. Verwacht dat ontwerpers ze binnenkort in hun ontwerpen zullen gaan verwerken.

Hoeveel bonte DMC kleuren zijn er?

36 Gevarieerd DMC
Product Beschrijving. Dit is de Collector’s Edition van 36 Variegated DMC Embroidery Floss kleuren van DMC 100% katoen 6-strengs garen . Deze fabriek verzegelde collectie bevat twee van elk van de 18 volgende kleuren: 48, 51, 52, 53, 67, 69, 90, 92, 93, 94, 99, 105, 106, 107, 111, 115, 121 & 125.

Wat is Madeira borduurwerk?

Madeira-borduurwerk (of Madeira-werk) is een soort fijn borduur- en knipwerk van witwerk, dat veel gelijkenis vertoont met broderie anglaise. Het kan dus ook als een vorm van geborduurd kantwerk worden beschouwd. Dit type borduurwerk werd ontwikkeld door Bella Phelps, die deze vorm van borduren vanaf de jaren 1840 in Groot-Brittannië introduceerde.

Is borduurgaren milieuvriendelijk?

De naai- en borduurgarens van AMANN worden op een milieuvriendelijke en grondstofbesparende manier geproduceerd. AMANN maakt geen gebruik van schadelijke stoffen zoals halogeen oplosmiddelen, fluororganische verbindingen zoals PFOA / PFOS en andere volgens ZDHC beperkte stoffen.

Is borduren milieuvriendelijk?

Borduurleveranciers kunnen garen en andere producten aanbieden die het OEKO-TEX certificaat dragen of anderszins op verantwoorde en duurzame wijze zijn vervaardigd. Dergelijke producten kosten misschien een paar cent meer, maar verder lopen of werken zij net zo als hun niet-duurzame tegenhangers.

Wat is de meest duurzame draad?

Perma Core® ECO100 is een duurzame variant op een icoon van garenproducten in de industrie en is de nieuwe keuze voor duurzaam garen. Perma Core® ECO100 is ontwikkeld voor gebruik in vele kleding- en andere toepassingen en heeft een 100% gerecycled polyester omhulsel en een gerecyclede kern met doorlopende vezeldraad.