Kleefetiketten voor bierflesjes

Hoe plak je etiketten op bierflesjes?


Citaat uit video: Zorg ervoor dat het goed vastzit en veeg de extra melk weg als je veel extra melk in het etiket laat zitten.

Hoe print je thuis bierflesetiketten?

Druk gewoon een vel etiketten af, knip ze op maat en bevochtig de lijm om ze op uw flessen aan te brengen. Voor een echte doe-het-zelf-oplossing is melk een verrassend effectieve, zij het ietwat ongebruikelijke, lijm. Het klinkt vreemd, maar het werkt! Druk uw etiketten af op standaardpapier en breng een dun laagje melk aan op de achterkant.

Hoe maak je bieretiketten?

Uw bierlabel moet bevatten:

 1. De naam en het logo van de brouwerij.
 2. De naam van de bierklasse en -type.
 3. Het alcoholgehalte.li>
 4. Netto-inhoud (bijv. "12 oz")
 5. Een uitgelichte afbeelding voor het bier.
 6. Een speciale typografie die zowel on-merk is als uniek voor dat specifieke type bier.


 7. Wat maakt een goed ambachtelijk bier etiket?

  Zorg ervoor dat de kleuren consistent zijn met de merkidentiteit, match ze met productsmaken of gebruik een pop van kleur tegen een witte of zwarte achtergrond, zoals Misterio doet voor zijn ambachtelijke biervariëteit. Zorg ervoor dat u de kleuren van het bier en de fles in overweging neemt, aangezien dit een aanzienlijke invloed kan hebben op de look van uw etiket.

  Hoe plak je een label op glas?

  Gebruik volle melk of 2% om de achterkant van het etiket nat te maken. Plak het dan gewoon op schoon glas. (Ik heb gelezen dat magere melk niet goed werkt, maar ik heb het nog niet geprobeerd. Het is waarschijnlijk hetzelfde als wanneer u alleen water gebruikt: het etiket blijft plakken als het nat is, maar valt eraf als het droog is).

  Hoe plak je papieren labels op glas?

  Druk etiketten af op gewoon wit afdrukpapier en knip ze uit. Breng met een kwastje of de achterkant van een lepel een dun laagje tarwepasta aan op de achterkant van het etiket. Zorg ervoor dat het glas vetvrij is.

  Waarop worden bieretiketten gedrukt?

  Wij bevelen BOPP-materiaal aan voor bieretiketten. Het is de populairste keuze voor levensmiddelen omdat het oliebestendig, waterbestendig en koelkastbestendig is. Wit vinyl is ook een goede optie omdat het duurzaam en waterbestendig is.

  Hoe groot is een bieretiket?

  Om deze beslissingen te nemen, moet u beginnen met uw budget en dan bepalen wat belangrijk is. De standaardafmetingen van bierflesetiketten zijn 2,75″ x 4,25″, 3,25″ x 4″ en 5″ x 2.” Een andere overweging is het type van de fles: 12 oz.