In welke stad in Madeira is cr7 geboren?

Waar in Madeira komt Ronaldo vandaan?

Ronaldo werd geboren in de parochie São Pedro van Funchal, de hoofdstad van Madeira, en bracht zijn vormende jaren door in de nabijgelegen parochie Santo António met zijn ouders, zijn oudere broer en zijn twee oudere zussen.

Waar is Ronaldo House Funchal?

VAN DE GROND AF OPGEBOUWD. In 2015 kocht Ronaldo het gebouw, in de buurt van het luxe Savoy Hotel en gelegen aan de ingang van de haven van Funchal, van de lokale ontwerper Nini Andrade Silva voor een niet nader genoemd bedrag. Daarvoor was het het pakhuis waar Diário de Notícias da Madeira, de lokale krant van Madeira, was gevestigd.

Waar groeide Ronaldo op?

Ronaldo groeide op in de arme buitenwijk van Rio de Janeiro, Bento Ribeiro. Hij begon op 12-jarige leeftijd te voetballen voor de Social Ramos Club uit de buurt en sloot zich twee jaar later aan bij São Cristóvão in de Carioca League. In 1992 speelde hij voor Cruzeiro in het Braziliaans kampioenschap.

Wie is Madeira cr7?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd geboren in Funchal op 5 februari 1985. Hij begon zijn carrière in de jeugdelftallen van de voetbalclub Andorinha de Santo António.