Hoeveel kost een biertje in Kopenhagen

Gemiddeld vragen bars in Kopenhagen ongeveer 30 DKK voor een fles Carlsberg of Tuborg bier (op het moment van schrijven is dat het equivalent van US $4,50, of £3,30).

De kosten van bier in Kopenhagen.

Soort bier Prijs
Fles Deens bier in een supermarkt (500ml) 12 DKK

Hoeveel kost een pint bier in Kopenhagen?

Kopenhagen Prijzen van eten en drinken

Levensmiddelensoort Beschrijving Prijs(USD)
Bier (pint) Carlsberg is het lokale pils en zelfs dat is erg duur in elke bar vanwege de hoge belastingtarieven. 6,06 – 8,66
Bier (.33l fles, detailhandel) Flessen bier in supermarkten zijn veel goedkoper dan in bars. 0,51 – 0,72

Hoeveel kost een biertje in Kopenhagen 2020?

Ook de prijzen van een biertje lopen van bar tot bar sterk uiteen. Foto in Deense supermarkt van 2020. 55 DKK voor 12 blikjes. Dat is minder dan 50p per blikje, 65 cent US.

Hoeveel kost alcohol in Kopenhagen?

Drank- en Alcoholprijzen in Kopenhagen:
Pint standaard bier in een bar: $7-$10. Pint bier uit de kruidenierswinkel: $2,5. Fles (drinkbare) wijn in de supermarkt: $12.

Hoeveel kost een biertje in Denemarken?

Bier is verrassend goedkoop in Denemarken. Reken op een prijs van 3-10 DKK voor een blikje goed binnenlands bier in supermarkten en buurtwinkels, of meer in bars en restaurants.

Is Kopenhagen erg duur?

Kopenhagen staat in de top tien van ’s werelds duurste steden om in te wonen – en de op drie na duurste stad in Europa, zo blijkt uit een wereldwijde studie.

Kan ik euro gebruiken in Kopenhagen?

Kan ik euro’s gebruiken in Kopenhagen? U kunt in Kopenhagen euro’s gebruiken voor grotere aankopen, maar net als bij Amerikaanse dollars krijgt u een slechte wisselkoers. En wisselgeld krijgt u terug in kronen, ook tegen een lage wisselkoers.

Is Kopenhagen een dure stad?

Kopenhagen in Denemarken is de duurste stad in de Europese Unie, volgens Mercer’s 2021 Cost of Living City Ranking. Tegelijkertijd is Sofia, in Bulgarije, de goedkoopste.

Hoe is Kopenhagen met een budget?

Het openbaar vervoer is eigenlijk de goedkoopste manier om je in Kopenhagen te verplaatsen, aangezien fietsen vaak rond de 100 DKK per dag kosten. Een kaartje voor het openbaar vervoer in alle 4 de zones kost daarentegen slechts 80 DKK (en dat is inclusief het vliegveld).