Hoe verkoopt u uw wijncollectie?

Mogelijkheden om uw wijncollectie te verkopen Traditioneel waren veilingen de plaats bij uitstek om goede wijn te verkopen. Sommige verzamelaars verkochten losse flessen, terwijl anderen hele verzamelingen verkochten. Vandaag de dag kunt u: Een hele collectie verkopen aan één koper, zoals een veilinghuis, een makelaar of een particulier.

Is wijn een goede investering?

Maar zelfs voor de niet-oenofiel heeft een investering in goede wijn een aantal overtuigende voordelen, zoals: Portefeuillediversificatie met lage of geen correlatie met traditionele activaklassen. Wijn kent een lagere marktvolatiliteit. Fijne wijn kan u helpen het portefeuillerisico te beheren.

Wat maakt een goede wijncollectie?

Zorg voor een evenwichtige mix van wijnjaren en prijzen. Idealiter zou een nieuwe verzamelaar moeten streven naar een evenwichtige mix van prijzen, jonge rode en witte wijnen en ook wat rijpe wijn of oudere jaargangen. U kunt ook overwegen een vintage champagne of mousserende wijn aan uw portefeuille toe te voegen!

Hoe verkoop ik wijn UK?

Je mag alleen wijn produceren zonder vergunning als het niet voor de verkoop is. Als u wijn produceert om te verkopen en deze meer dan 1,2% ABV bevat, moet u een wijnvergunning aanvragen bij HMRC en wijnaccijns betalen. U moet ook een vergunning hebben als u wijn in mousserende wijn verandert, tenzij u van plan bent dit proces in een accijnsentrepot uit te voeren.

Mag je wijn verkopen in Canada?

Tenzij je in de restaurantbusiness zit, is wijn niet zo vloeibaar als je denkt, zei hij. “Als je aandelen koopt, je koopt onroerend goed, er is een legale manier om het te verkopen. In Ontario, zijn er zeer weinig legale methoden om wijn te verkopen,” zei hij. Het probleem is dat de secundaire markt voor fijne wijn in Canada zo goed als onbestaande is.

Kun je geld verdienen met het verzamelen van wijn?

Wijn verzamelen is een gevestigde hobby, met wortels die minstens teruggaan tot het midden van de 19e eeuw. Sinds de jaren negentig is het een legitieme beleggingsmogelijkheid geworden, zowel voor hobbyisten die hun passie in winst willen omzetten als voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren.

Welke wijn zal in waarde stijgen?

Wijnen uit de Bordeaux-streek, de Bourgogne, de Rhône-vallei, Toscane in Italië en andere gebieden die als “wijnbouwgebieden” zijn aangewezen, hebben de neiging om mettertijd meer waard te worden. Duurzaamheid: Wijnen van beleggingskwaliteit bereiken hun maximale rijpheid minstens 10 jaar na het bottelen, en kunnen zelfs meer dan 25 jaar oud worden.

Hoe wordt een wijnverzamelaar genoemd?

Mensen die wijn verzamelen, worden gewoon “wijnverzamelaars” genoemd. Hoewel er termen bestaan voor wijnliefhebbers (oenofielen), wijnfans (aficionados) en mensen met kennis over wijn (connaisseurs), heeft het verzamelen van wijn geen eigen coole bijnaam.

Hoeveel moet u uitgeven aan wijnverzameling?

Kijk uit wat je uitgeeft
Maar als algemene vuistregel geldt dat $30 en meer uit de juiste wijnregio een “veiliger gok” is, aldus Paris.

Hoe begin je een wijncollectie voor thuis?

Als u geïnteresseerd bent in het verzamelen van wijn, zijn hier een paar eenvoudige stappen om u op de juiste weg te starten:

 1. 1) hebben een besteedbaar inkomen. …
 2. 2) Houd bij wat je hebt. …
 3. 3) Investeer in een waardige kelder/kluis. …
 4. 4) De initiële waarde is belangrijk. …
 5. 5) Bewaar alle documentatie. …
 6. 6) Laat uw wijncollectie routinematig beoordelen.
 7. Kan ik alcohol verkopen op Etsy?

  Alcohol, Tabak, Drugs, Drugsparafernalia, en Medische Drugs. Alcohol en drugs zijn verboden op Etsy.

  Hoe verkoop ik goede wijn?

  1 vraag een waardering

  1. Vul in of upload uw lijst naar onze. Valuatieformulier.
  2. E -mail uw lijst naar. [email protected]
  3. Stuur ons een foto van uw flessen of lijst via. WhatsApp.
  4. Of bel ons natuurlijk aan. 020 7377 8097.
  5. Is wijn een riskante investering?

   Sommige daarvan hebben een lange geschiedenis als wijnboer en hebben ook een strikt beleid om ervoor te zorgen dat uw geld wordt geïnvesteerd in de eigenlijke flessen wijn, wat betekent dat ze van u blijven, zelfs als een bedrijf failliet gaat. Maar het is nog steeds een riskante manier om te investeren.

   Waarom stijgt wijn in waarde?

   Hoeveel van de wijn is er beschikbaar. Hoe schaarser de wijn, hoe groter de kans dat hij in waarde stijgt. Wijnen kunnen schaars worden omdat ze na verloop van tijd worden geconsumeerd of omdat er in eerste instantie slechts een kleine hoeveelheid van is geproduceerd.

   Wat is de duurste fles wijn?

   Romanée-Conti 1945
   Romanée-Conti 1945 | $558,000
   Dit is niet alleen de duurste fles Bourgogne ooit verkocht, maar is ook de duurste fles wijn ooit verkocht. Hij werd in 2018 door een verzamelaar gekocht op een Sotheby’s verkoop in New York van de nalatenschap van Robert Drouhin, een van de meest opmerkelijke mannen in de Bourgogne.

   Is wijn houdbaar?

   Wanneer witte wijn goed wordt bewaard en ongeopend blijft, kan hij vaak 1 à 2 jaar langer worden gedronken dan aanbevolen, rode wijn 2 à 3 jaar en kookwijn 3 à 5 jaar. Fijne wijn – zoals u misschien al geraden heeft – kan doorgaans tientallen jaren gedronken worden.

   Wat is de nummer 1 wijn in de wereld?

   Op nummer 1 in onze lijst van de beste wijnmerken ter wereld in 2020 staat Château Lafite Rothschild (Bordeaux), een wijndomein in Frankrijk dat sinds de 19e eeuw in handen is van leden van de familie Rothschild.