Hoe ver van Lake Wales Florida naar Madeira Beach

Is Madeira Beach een mooi gebied?

Madeira Beach is een leuke en mooie plek om te wonen of te bezoeken! Het heeft een prachtige kustlijn met zacht, wit zand en adembenemende zonsondergangen. De winkels, restaurants, koffieshops, vis charters en andere wateractiviteiten op Johns Pass garanderen dat iedereen iets zal vinden dat hij of zij leuk vindt! De levensstijl buiten is uitstekend.

Wat is het misdaadcijfer in Lake Wales?

De kans om slachtoffer te worden van een gewelds- of eigendomsdelict in Lake Wales is 1 op 56. Gebaseerd op FBI misdaadgegevens, is Lake Wales niet een van de veiligste gemeenschappen in Amerika. In verhouding tot Florida, heeft Lake Wales een misdaadcijfer dat hoger is dan 55% van de steden en dorpen van alle groottes van de staat.

Waar was Lake Wales FL beroemd om?

Bok Toren Tuinen
Edward Bok was een beroemde uitgever en auteur die in Nederland werd geboren maar een groot deel van zijn leven in Amerika doorbracht. De Bok Tower and Gardens in Lake Wales waren een geschenk dat hij het Amerikaanse volk naliet bij zijn dood in 1930; ze zijn nu een van de populairste tuinattracties van Centraal-Florida.

Ligt Madeira Beach in de buurt van Fort Myers?

De afstand tussen Fort Myers en Madeira Beach is 101 mijl. De afstand over de weg is 126,5 mijl.

Is Madeira Beach duur?

De woonlasten in Madeira Beach liggen 23% hoger dan het nationale gemiddelde en de prijzen voor nutsvoorzieningen liggen 16% hoger dan het nationale gemiddelde. De vervoersuitgaven zoals bustarieven en gasprijzen liggen 6% hoger dan het nationale gemiddelde.

Is het water in Madeira Beach helder?

Wit zand, warm helder water.

Is Lake Wales FL een goede plek om te wonen?

Middelgrote stad/resortstad – Centraal Florida, 25 mijl landinwaarts van het Tampa Bay gebied. November, april en maart zijn de aangenaamste maanden in Lake Wales, terwijl augustus en juli de minst aangename maanden zijn.
Rangschikking van beste plaatsen om te wonen in Lake Wales

#25 droogte-risico-steden
#126 2005 beste plaatsen om te wonen