Hoe smaakt Rita’s sangria spritz

RITAS Strawberry Blueberry Sangria Spritz™ geeft je het gevoel alsof je sangria drinkt in Spanje. Het is een fruitige, bruisende mix van zoete aardbei en sappige bosbes – sla de wijn maar over.

Hoeveel calorieën zitten er in een Rita’s sangria spritz?

196.0 calorieën
Ritas Sangria Spritz Strawberry Blueberry Sparkling Sangria Cocktail bevat 196,0 calorieën.

Wat is Rita’s drankje?

Ritas Lime-A-Rita Sparkling Margarita is een lichte, verfrissende optie die perfect is voor elke gelegenheid. Elke margarita alcohol drank bevat een 8% ABV. Neem een Lime-A-Rita voor een meer klassieke margarita smaak.

Hoeveel koolhydraten zitten er in een Rita’s sangria spritz?

Alcoholische dranken Sangria Rita (1 portie) bevat 73 g koolhydraten totaal, 72 g netto koolhydraten, 0 g vet, 0 g eiwit en 393 calorieën.

Hoeveel calorieën in Rita’s limoen een Rita?

Moutdrank met toegevoegde natuurlijke aroma’s en karamelkleur. Per 12 fl oz – Gemiddelde Analyse: Calorieën, 330. Koolhydraten, 43.7g. Eiwit, minder dan 1g.

Wie maakt er Ritas spritz?

Anheuser-Busch
NEW YORK – RITAS, het legendarische merk achter de originele margarita in een blikje, breidt zijn kerngamma voor het eerst uit met RITAS Spritz. Vergeet de swirl, de stoffige houding en de chique karaf, RITAS Spritz maakt zijn debuut als het alter ego van wijn.

Hoe smaakt een aardbei Rita?

Het aroma is van aardbeiendrank, en de smaak is dat ook, met wat pale malt & wrangheid. Het mondgevoel is medium, en Straw-Ber-Rita eindigt droog, op die high-fructose corn syrup manier. Dit is een feestdrankje, je haalt ze alleen tevoorschijn als je dronken wilt worden.