Hoe Shinichi en Ran vermouth redden

Waarom beschermt Vermouth Conan en Ran?

Conan die een jaar geleden nog niet bestond heeft geen reden om “beschermd” te worden door Vermouth. Conan concludeert dat Vermouth zijn identiteit als Shinichi moet kennen en dat de reden voor haar “bescherming” te maken moet hebben met iets dat hij als Shinichi heeft gedaan. Sharon was echter de enige met wie Shinichi een band had, en zij is blijkbaar dood.

Wat is Vermouth geheim?

Vermouth’s achtergrond is zeer mysterieus omdat zij in het geheim minstens twee levens heeft geleid door de kunst van het vermommen: dat van actrice Sharon Vineyard (nu “overleden”) en haar vermeende dochter, Chris Vineyard.

Hoe wist Vermouth dat Conan Shinichi is?

Vermouth zag overeenkomsten tussen Shinichi (toen hij jong was) en Conan. Zij koos er ook voor Shinichi niet te verraden aan de Zwarte Organisatie, waarschijnlijk omdat hij en Ran haar gered hebben toen zij vermomd was als seriemoordenaar in New York.

Kent Vermouth haibara?

Vermouth. Vermouth heeft ontdekt dat Ai Haibara Shiho Miyano is; maar zij heeft dit nooit aan enig ander lid van de Zwarte Organisatie onthuld, behalve misschien aan Calvados die zij riep om haar te helpen Jodie te doden.

Is Vermouth de baas van de Zwarte Organisatie?

Het lijkt erop dat ik je te veel vrijheid heb gegeven. Kom terug aan mijn zijde, Vermouth. Renya Karasuma in een SMS-bericht aan Vermouth. Renya Karasuma (in het Japans: 烏丸連耶) is de baas van de Zwarte Organisatie, en de belangrijkste antagonist van Detective Conan series.

Is Vermouth een geheim agent?

Is Vermouth goed in Detective Conan? Ze verbergt Haibara’s en Conans identiteit omdat ze een geheim agent is. Haibara en Conan worden niet genoemd in Vermouth.

Is Jodie Sensei een Vermouth?

Hints dat Jodie geen Vermouth was, maar een FBI-agent
Jodie’s kopieën van de foto’s van Ran en Conan op Vermouth’s dartbord hebben onregelmatige randen, wat aangeeft dat het foto’s van Vermouth’s foto’s waren. Dit detail werd over het hoofd gezien in de anime.

Wie is Araide Sensei?

Tomoaki Araide (新出 智明 Araide Tomoaki?) is een personage in de anime en manga franchise Detective Conan. Hij is een arts, en in zijn eerste verschijning, werd gedacht dat hij een huwelijkskandidaat was voor Ran Mouri’s affecties.

Weet Conan dat Subaru Akai is?

De enigen die weten dat Subaru Shuichi Akai is, zijn Conan, Agasa, die de choker heeft gemaakt om de stem te veranderen, Yukiko, die de vermomming heeft bedacht, Yusaku en de leden van de FBI. Bourbon verdacht Subaru al een tijdje en bevestigde het uiteindelijk in aflevering “The Unsolved Cocktail Case”.

Wat belooft Bourbon aan Vermouth?

Bourbon beloofde Vermouth ook dat hij Conan en Ran geen kwaad zou doen, wat er ook zou gebeuren, en Bourbon stemde daarmee in.

Weet de FBI dat Conan Shinichi is?

Hoewel de FBI zich bewust is van Conans intelligentie en zelfs met hem praat alsof hij een volwassene is (Shuichi Akai), lijken zij zich niet al te veel zorgen te maken over hoe hij zo slim is geworden, vooral omdat zij Conans ware ik, Shinichi Kudo, nog niet hebben ontmoet.

Weet Jodie dat Subaru Akai is?

Jodie kon het plan achterhalen dat Akai gebruikte om zijn dood in scène te zetten, en zij kon achter Subaru’s identiteit komen nadat Camel haar had verteld dat een van Akai’s slagzinnen was: “De schuldverdeling is 50/50”, dezelfde zin die Subaru tegen Jodie gebruikte tijdens de zaak van het Beika warenhuis nadat hij haar had neergeslagen.

is Rei Furuya slecht?

Persoonlijkheid. Rei Furuya is een vrolijke en gulle man, die zo toegeeflijk lijkt dat hij zelfs een bord sandwiches meebrengt naar Mouri Detective Agency, gekocht met zijn geld. In meer serieuze situaties lijkt hij geduldig, kalm en berekenend.

Wie is de echte schurk in Detective Conan?

Renya Karasuma
Renya Karasuma (烏丸 蓮耶 Karasuma Ren’ya?) is the mysterious head behind the Black Organization, who is respectfully called Ano kata (あの方 lit. “That Person”?) by his subordinates, and the true central antagonist of the entire manga and anime franchise Detective Conan.

Waarom vermomde Vermouth zich als Araide?

Vermouth, een lid van de Zwarte Organisatie, gespecialiseerd in vermomming en verkenning, is enige tijd na Sherry’s ontsnapping uit de Organisatie vanuit Amerika naar Japan gevlogen. Haar doel was de “verrader” op te sporen en te elimineren, en voor dat doel nam zij de identiteit aan van dokter Tomoaki Araide.

Is Vermouth de seriemoordenaar?

Een jaar geleden, voor de huidige tijdlijn, vermomde Vermouth zich als seriemoordenaar om op Shuichi Akai te jagen in New York City. Omdat ze Akai’s capaciteiten onderschat, wordt ze in plaats daarvan neergeschoten en trekt zich terug.