Hoe organiseer je bier olympische spelen

Om het spel op te zetten, zet je 20-30 bekers in het midden van een tafel, voor ongeveer de helft gevuld met bier. Traditioneel is één beker een “mystery cup”, gevuld met een onbepaalde hoeveelheid likeur of een andere mixdrank (deze beker wordt bewaard voor de verliezer). Pak twee lege bekers en geef ze aan twee spelers die tegenover elkaar staan.

Hoeveel wedstrijden moet je spelen op de Olympische Spelen voor bier?

Binnenin: 21 spelletjes om te spelen op je volgende Bier Olympics! Er gaat echt niets boven het verzamelen van een groep vrienden, een ton bier, en het naar boven halen van ieders competitieve kant! Deze bierolympische ideeën zullen je helpen om je feestje op gang te krijgen.

Hoe organiseer ik mijn achtertuin Olympische Spelen?

Laat elk individu of team vóór de dag een poster maken om op te hangen met hun naam (of land), kleuren of embleem. De spelers kunnen samen nog een poster maken met het Olympisch vijf-ringsymbool. Om meer spirit in de achtertuin te brengen, kun je ballonnen, vlaggen en spandoeken ophangen. Graaf dieper in het moment.

Hoe worden Olympische Spelen een drinkspel?

Dus hier zijn de regels van de Porchdrinking 2022 Winter Olympics Drinking Game.

De Super Bowl-Olympics Paradox

 1. Maak een schot als je naar de Olympische Spelen kijkt,
 2. Neem er twee als je naar de Super Bowl kijkt,
 3. Neem geen drankjes en huil onder je zorg als je verdrietig bent Brady met pensioen.
 4. Shotgun een biertje als je bent heel blij met pensioen.


 5. Hoe speel je slap cup in bier Olympics?

  Slap cup houdt in dat een grote groep van 6+ spelers probeert een pingpongbal in een beker te stuiteren. Twee spelers proberen tegelijk de opdracht uit te voeren. Zodra een speler de ander inhaalt, kan hij de beker van de andere speler wegslaan en hem laten drinken. De teamleden moeten tegenover elkaar staan.

  Welke spelen zijn betrokken bij de Olympische Spelen voor bier?

  The Beer Olympics: Games of Skill and Endurance

  • Een gemakkelijk te volgen gids voor het opzetten van je eigen bier Olympische Spelen.
  • Quarters:
  • Bierpong:
  • Flip Cup:
  • Chug Race:
  • Grote emmeruitdaging:
  • Teams moeten worden aangemoedigd om in de geest van dingen te komen, uniformen te dragen, Toegangsmuziek kiezen en een vriendelijk afval praten.

  Hoe maak je een vleermuis duizelig?


  Citaat uit video: Neem een wiffle bat, snij het uiteinde eraf en giet er wat bier in. Drink nu de hele knuppel vol en zorg ervoor dat iemand je de tijd geeft hoelang het was, dat is hoelang je rond moet draaien met de knuppel.

  Hoe worden mini Olympische Spelen georganiseerd?

  De makkelijkste manier om teams voor je mini Olympische Spelen feest of sportdag te verdelen is om elk kind een team uit een hoed te laten kiezen – op die manier verdeel je de teams volledig willekeurig, wat de eerlijkste manier kan zijn en te veel stress voorkomt. Dan kun je gewoon een vlaggetje op de top van elk kind spelden om aan te geven in welk team ze zitten.

  Hoe organiseren families de Olympische Spelen?

  Hoe houd je een Olympische familie

  1. Stap 1: Wie heeft er de leiding? Ten eerste moet u eerst beslissen of uw gezin het beste werkt per commissie, of dat u een taskforce -leider moet aanwijzen. …
  2. Stap 2: Brainstorm -gebeurtenisideeën. …
  3. Stap 3: voltooi de Olympische evenementen van het gezin. …
  4. Stap 4: Maak het leuk.


  5. Hoe maak je thuis een Olympische?

   Citaat uit video: Gewoon een simpel stukje papier, ze kleurden het in en dan zetten we een eetstokje of een potlood aan de achterkant.

   Is bier pong een Olympische sport?

   Als dit op termijn deel gaat uitmaken van de Olympische Spelen, heeft Bierpong het potentieel om een van de meest bekeken evenementen van de Olympische Spelen te worden. Ja, Bier Pong is geen sport, maar het is net als tennis. Aangezien het echt vergelijkbaar is met die sport, hebben de Olympische Spelen geen reden om Bierpong niet op te nemen in hun spelen.

   Hoe speel je slap cup met een team?

   Beide teams staan tegenover elkaar aan de andere kant van de tafel. Elk team begint met 2 pingpongballen en tegelijkertijd schiet iedereen op de bekers van het andere team. Als er een bal in jouw beker gaat, moet je stoppen met schieten en je biertje opdrinken en vervolgens je beker omdraaien.

   Hoe speel je death cup?

   Verspreid de kaarten rond een beker en begin te spelen! Elke keer als een ‘Death Cup’ wordt getrokken moet je wat inhoud van je drankje in de beker in het midden gieten, Doe dit elke keer tot de laatste ‘Death Cup’ is getrokken! Degene die de laatste ‘Death Cup’ trekt moet het drankje in het midden opdrinken en het spel is afgelopen!

   Hoe start je een boom cup?

   Hoe Boom Cup te spelen

   1. Iedereen staat in een kring rond de tafel.
   2. De twee spelers die beginnen, moeten de twee lege bekers en de stuiterballen hebben. De startende spelers moeten een derde speler tussen zich hebben. …
   3. Op "Go!" de twee spelers proberen hun bal in hun lege beker te stuiteren.