Hoe open je een biertje met je tanden

Is het veilig om een bierflesje met je tanden te openen?

“Gebruik je tanden niet als gereedschap! “Je tanden gebruiken als flesopener kan leiden tot afbreken, breken of breken van je tanden. “Doe het alsjeblieft niet!” Inderdaad, op zijn blog waarschuwt Rocky Ridge Dental voor de potentiële gevaren van het gebruik van je tanden op deze manier.

Hoe open je bier met je mond?

Home > Bieren > Hoe open je een bierblikje met je tanden? Het beste is om de lip van de dop met je ondertanden vast te haken en druk uit te oefenen met je boventanden als je besluit om het te proberen. De bovenkant van het bierflesje (en mogelijk je tanden) zullen afbreken als je het schuin omhoog trekt.

Is het mogelijk om een bierfles met je handen te openen?


Citaat uit video: Geen probleem.

Hoe schiet je bier met je tanden?

Rood: “Met mijn rechter hoektand bijt ik een klein gaatje in het blikje, waarna ik met mijn rechterwijsvinger een groter gat maak.” En nog een keer… Kerel: “Steek de rechter hoektand 3 cm boven de bodem van het blikje, trek naar de bodem van het blikje, haal de tand uit het blikje, gebruik de vingernagel om aluminium in een acceptabel ‘bijtgat’ te snijden.”

Hoe breek je een fles open met je tanden?

Als u besluit het toch te proberen, haak dan de lip van de dop met uw ondertanden terwijl u druk uitoefent met uw boventanden. Trek het bierflesje schuin omhoog om de bovenkant (en mogelijk je tanden) af te breken.

Wat moet ik doen als ik mijn tand heb afgebroken?

Als uw tand of kies is gebroken, afgebroken of afgebroken, ga dan zo snel mogelijk naar uw tandarts. Anders kan uw tand of kies nog verder beschadigd raken of geïnfecteerd raken, waardoor u de tand of kies uiteindelijk kunt verliezen.

Hoe schiet je met je mond?

Citaat uit video: Zorg er ook voor dat je geen scherpe randen hebt want dan kan het aan je lippen blijven hangen en kan je gaan bloeden. Zo’n soort gat als dit yep dit groot genoeg.

Wat zijn leuke manieren om bierflesjes te openen?

Citaat uit video: Mijn handen zijn zo klein, oké, oké. Oké, dus ik neem mijn fles en pak het lipje precies op de rand.