Hoe ontwerp je een bieretiket?

Uw bierlabel moet bevatten:

 1. De naam en het logo van de brouwerij.
 2. De naam van de bierklasse en -type.
 3. Het alcoholgehalte.li>
 4. Netto-inhoud (bijv. "12 oz")
 5. Een uitgelichte afbeelding voor het bier.
 6. Een speciale typografie die zowel on-merk is als uniek voor dat specifieke type bier.
 7. Wat moet ik op een bieretiket schrijven?

  Wat u op de etiketten van bierflesjes moet hebben

  1. Merknaam. De meest prominente informatie staat op het etiket van uw bierfles. …
  2. Land van herkomst. …
  3. Concept of concept. …
  4. Klasse-aanduiding. …
  5. Alcoholgehalte. …
  6. Naam & adres. …
  7. Netto-inhoud. …
  8. Lite / light / low carb.

  Hoe groot moet een bieretiket zijn?

  Om deze beslissingen te nemen, moet u beginnen met uw budget en dan bepalen wat belangrijk is. De standaardafmetingen van bierflesetiketten zijn 2,75″ x 4,25″, 3,25″ x 4″ en 5″ x 2.” Een andere overweging is het type van de fles: 12 oz.

  Hoe maak ik een bieretiket in Photoshop?


  Citaat uit video: Je kunt de kleurmodus op RGB 8-bit laten staan en de achtergrond. Laten we nu ook ons bestand een naam geven, de naam van ons label.

  Hoe maak je etiketten voor blikjes?

  Citaat uit video: En net als bij duidelijke etiketten kunt u een witte onderdruk gebruiken om belangrijke ontwerpelementen zoals logo’s ondoorzichtig te maken. Tekst en afbeeldingen. Nu als uw verpakking in aluminium blikjes.

  Hoe print ik thuis bieretiketten?

  Druk gewoon een vel etiketten af, knip ze op maat en bevochtig de lijm om ze op uw flessen aan te brengen. Voor een echte doe-het-zelf-oplossing is melk een verrassend effectieve, zij het ietwat ongebruikelijke, lijm. Het klinkt vreemd, maar het werkt! Druk uw etiketten af op standaardpapier en breng een dun laagje melk aan op de achterkant.

  Op het etiket van welk bierflesje staat een sleutel?

  Beck’s bier (geproduceerd door Brauerei Beck & Co, een onderdeel van Anheuser-Busch InBev) wordt gebrouwen in Bremen, Duitsland, en is voorzien van een wapenschild met een zilveren sleutel (de zogenaamde Bremer sleutel) op een rode achtergrond, in spiegelbeeld van het wapenschild van de stad Bremen.

  Hoe worden bieretiketten gedrukt?

  Citaat uit video: Bij hun toepassing en eindgebruik raken flessen elkaar op de bottellijn het's deel van het vak. Dat is waarom uw etiketten wrijf- en krasbestendig moeten zijn.

  Kan het label afmetingen ontwerpen?

  Het standaard formaat aluminium blikje in de V.S. is 12 fl. ounces. Dit blikje is 2,12 inch in diameter en 4,75 inch hoog. Dat maakt het perfect voor ons standaard bieretiket dat 4 inches breed en 3,5 inches hoog is.

  Kunnen labels grootte ontwerpen?

  Organiseer uw zaken met een goed ontworpen Canva-etiket met de juiste afmetingen dat persoonlijkheid toevoegt aan uw persoonlijke spullen en producten.
  Etiketformaten.

  Graphic Size
  Wijnetiket 3. 5 × 4 in
  Bieretiket 4 × 3 in
  Waterflesetiket (16 oz) 8 × 2 in
  Waterflesetiket (8 of 12 oz) 8. 25 × 1.75 in

  Hoe maak ik labels in Illustrator?

  Citaat uit video: Dus als je klikt op het kleine gereedschap aan de linkerkant. Je krijgt de artboard eigenschappen hier aan de rechterkant. Dus je kunt klikken op Artboards bewerken. En hier kun je de grootte aanpassen.

  Hoe print ik etiketten in illustrator?

  Citaat uit video: Je kunt hier ook de grip optie bovenaan gebruiken. Als je't hebt realiseer je een per en druk je op command of control R. Je kunt met de rechtermuisknop op de linialen klikken om de meetwaarden te veranderen.

  Hoe maak je etiketten van flessen in Illustrator?

  Citaat uit video: Gebruik een programma waar je vertrouwd mee bent om je illustraties te maken. En sla die dan op als PNG Zoar net als een plat afbeeldingsbestand en importeer dat dan in dit sjabloon in Illustrator.

  Hoe doe je etiketten op bierflesjes?

  Citaat uit video: Zorg ervoor dat het goed vastzit en veeg de extra melk weg als je veel extra melk in het etiket laat zitten. Ze kunnen gaan stinken.

  Hoe druk je waterdichte etiketten af?

  Citaat uit video: Onze weerbestendige etiketten werken net als elk ander etikettenmateriaal, u hoeft ze alleen maar in de printer te steken.

  Hoe etiketteer je flessen?

  Citaat uit video: Druk het lichtjes naar beneden til het van het platform. Draai het en druk. Zo eenvoudig is het, uw etiketten zitten er elke keer recht op.