Hoe maak je een wijnzak

Hoe maak je een zelfgemaakte wijnzak?


Citaat uit video: Je hebt een stuk stof nodig. 12 inch breed en 20 inch. Lang je'll moet ook een stuk lint 20 centimeter lang ik graag een lint kiezen dat wanneer je het knipt het niet'rafelt.

Hoe maak je een stoffen wijndrager?

Citaat uit video: Teken dan op beide hoeken aan een van de zijden van 6 inch een vierkant binnen de rechthoek dat's een en een kwart inch bij een en een kwart inch is.

Hoe maak je stap voor stap een tote bag?

Citaat uit video: Begin met de delen van de tas met de goede kanten op elkaar te leggen en alle ruwe randen op elkaar aan te sluiten. Voeg knutselclips toe om de lagen bij elkaar te houden. Samen. Naai dan de zijkanten.

Hoe maak je een doorgestikte wijntas?

Citaat uit video: Maar als je de tas oppakt heb je een stuk stof hier en je hebt een stuk stof hier en ik vind het mooi dat het gelijkmatig verdeeld is over de bovenkant. Dus stuk 1 en 2 zijn dezelfde stof.

Waar zijn wijnzakken van gemaakt?

De zakken zijn gemaakt van #7 plastic, een verzamelcategorie die gewoonlijk gemengde soorten plastic (“polycarbonaat”) bevat, gecombineerd om diverse praktische redenen.

Hoe maak je een wijnzak van inpakpapier?

Plaats de fles op een stuk inpakpapier met minstens 15 cm overhang aan de bovenkant en 15 cm aan de onderkant. U kunt papier met rasterlijnen inwikkelen om dit proces te vergemakkelijken. Rol de fles in papier tot hij helemaal bedekt is en plak hem dicht met plakband. Bevestig de rand van het papier aan de zijkant van de fles.

Wat zijn de afmetingen van een wijnzak?

De afmetingen van onze tas zijn 4″ x 4″ x 14″, zodat elke wijnfles van standaardafmetingen erin past.

Materiaal Papier
Item vorm Zakje
Grootte 10 stuks (pak van 1)
Gebruiksmerk Purple Q Crafts
Kleur Kraft

Hoe maak je een wijnmand?

Denk aan de dingen waarvan u zou genieten als u aan een glas wijn nipte en kaas at. Een paar dingen waarmee je je geschenkmand zou kunnen vullen zijn een fles wijn, houdbare kaas, crackers, een paar wijnglazen en als je wilt een paar kaasmessen of kleine kruidenmessen.