Hoe maak je een wijnglas bedeltje

Hoe maak je gemakkelijke wijnglas bedeltjes?

Citaat uit video: Je hebt een cilindervorm nodig van ongeveer een duim. Ik heb een houten plug. Je kunt een medicijnflesje gebruiken, alles wat je hebt is ongeveer een duim in diameter.

Welke maat kralen gebruik je voor wijnbedels?

Was: Gebruik voor het maken van kralen wijnglas bedels of oorbel hoepels Dun genoeg dat veel 8/0 of grotere rocailles zullen passen.

Hoe krijg je kralen aan wijnbedels?

Citaat uit video: En je favoriete bedels rijg je aan de beading hoepel en dan neem je'een ketting neus tang. En aan de niet afgeplatte. Je buigt het gewoon omhoog. En dan haak je het gewoon aan elkaar.

Hoe maak je een wijnglas naamkaartje?

Citaat uit video: Ik'm ga deze platte naalden tang gebruiken, ik denk onze platte kop tang. En ik'ga de rand nemen die in de ring haakt. En ik'ga het recht zetten. Zodat ik mijn kralen er gemakkelijk op kan doen.

Hoe maak je zelfgemaakte bedeltjes?

Citaat uit video: Begin met het verzamelen van felgekleurde kralen, veel van mijn kralen hebben een nieuwigheidje, dus vogelvormige boze ogen hartvormen sterren manen, gewoon dingen die leuk en vrolijk zijn.

Hoe maak je kralen wijnglazen?

Citaat uit video: Maar het is een voering. En waar het voor gebruikt wordt is wanneer je op glas schildert, je kunt er ontwerpen mee schetsen, maar wij'gaan het echt gebruiken om onze kralen aan vast te plakken en het'is speciaal voor glas gemaakt.

Waar worden wijnbedels voor gebruikt?

Een wijnbedel is eenvoudigweg een soort plastic, metaal of materiaal om het ene wijnglas van het andere te onderscheiden. Wijnbedels kunnen ook een secundair doel dienen – het versieren van glazen in overeenstemming met een feestthema.

Hoe maak je bedeltjes van draad?

Citaat uit video: Zorg ervoor dat de uiteinden gelijk komen. Juist. Zoals zo en dan ga je de bocht naar beneden verkleinen en de twee draden over elkaar heen leggen.

Hoe maak je een wijnglas?

Citaat uit video: Ten eerste, dit zal ervoor zorgen dat het vinyl blijft plakken. Om het vinyl te snijden ga ik een cricut snijmachine gebruiken voor dit project, meer bepaald een quickit maker.

Hoe maak je glazen stiften?

Citaat uit video: Voor de kleurgecodeerde bedels hoef je alleen maar een paar kralen in dezelfde kleur op je lus te rijgen. Voeg uw bedel toe. Voeg dan nog een paar kralen toe.

Hoe maak je van iets een amulet?

Citaat uit video: En dit zijn emoji gummen deze werken geweldig voor het maken van kleine bedeltjes. Maar je kunt ook kleine speeltjes maken.

Hoe maak je van dingen bedeltjes?

Citaat uit video: En je kunt voorwerpen van verschillende grootte nemen, de kraaldop kiezen die je nodig hebt voor die grootte en meteen een bedeltje maken. In de macaron flessendop video heb ik ook laten zien dat je dit voorwerp hier kunt gebruiken.

Hoe maak je van een sticker een amulet?

Citaat uit video: Je zou dan gaan nemen wat verf en zet het op uw duidelijke bestand of palet of wat je gebruikt're kan oud papier zijn. Dan ga je gewoon om verf achterkant van uw sticker.

Kun je hars over stickers doen?

Citaat uit video: Als uw sticker drijft vond ik een echt nette truc die werkt gaat om het te bewegen rond in de hars of til het op om ervoor te zorgen dat u verwijdert wat luchtbel zou kunnen worden geplakt onder.

Kun je harspelden maken?

Citaat uit video: In deze video laat ik je zien hoe je epoxy hars pennen maakt. Ze zijn leuk om te maken dus let's get.