Hoe maak je een biertap schakelknop

Hoe maak je een biertap handvat?


Citaat uit video: Snij dat in stukken van vijf inch. Anderhalve centimeter breed. En vijf inches lang boren. Het gat aan de onderkant. Door. De koperen insert er in en dat zijn mijn kraangrepen voor een extra dollar.

Hoe maak je een zelfgemaakte versnellingspook?

Citaat uit video: Dus ik ga een wig plaatsen die hier overheen gaat in het midden van de PVC pijp. En dat is wat de versnellingspook ervan gaat weerhouden om van links naar rechts te rollen.

Kun je je eigen pookknop maken?

Citaat uit video: Dus je maakt een klein gaatje. En je kan je boor er gewoon in zetten en daardoor boor je recht alles goed klaar om te boren.

Hoe maak ik een aangepaste automatische versnellingspook?

Citaat uit video: Zodat het ongeveer zo zit dan wanneer ik de knoop druk dit mijn knoop zal zijn wanneer ik het druk ontkoppelt de schakelpook en laat me schakelen. Dus de volgende stap is om te boren en tik dit aan.

Welke draad is een biertap handvat?

3/8″-16 UNC
Dankzij een wonder van moderne standaardisatie hebben vrijwel alle bierkranen een 3/8″-16 UNC (Verenigde Staten) of M10×1.5mm (overal elders) buitenschroefdraad voor de montage van een kraan, wat betekent dat de enige dingen die je nodig hebt om je eigen handvat te maken zijn: Iets waar je een gat in kunt boren.

Hoe maak je van een biljartbal een schakelknop?

Citaat uit video: En als u een vlakke schacht hebt die een stelschroef nodig heeft om de verschuivingsknop te houden moet u het misschien gewoon lijmen of u kunt altijd schroefdraad op uw op uw versnellingspookarm tikken.

Hoe maak je een carbonfiber versnellingspook?

Citaat uit video: Dus je kunt dat nemen en nadat je het in stukken hebt gehakt zoals ik deed met een zeer grote rol krijg je iets dat er zo uitziet dat je die korrelige scherf krijgt. Dat wil je hebben.