Hoe maak je een bier jockey box

Hoe maak je een zelfgemaakte bierkoeler?


Citaat uit video: Ik gebruikte een 52 quart koelbox een paar scharnieren een paar handvatten een flesopener een paar wielen zodat je hem makkelijk over het dek kan rollen. En een spigot met een paar hulpstukken. Zodat je je koelbox kan legen.

Hoe maak ik mijn bierkist koeler?

Citaat uit video: Haal het ijs uit de draagtas en gebruik de zak om de doos te bekleden. Als je klaar bent, doe je alle flessen terug in de doos. Open het ijs en gooi het in de doos over de flessen heen.

Hoe bouw je een bierwandtap?

Citaat uit video: Als je er een voor jezelf wilt bouwen kan dat. Nu deze zijn zeer basic zoals ik al zei het is min of meer een rechthoekig 2×4 frame 3 van hen per muur. En dan heeft het 4 verticale poten.

Doe je ijs in een jockey box?

De jockeyboxen met koude platen gebruiken uitsluitend ijs, dat te allen tijde in contact moet zijn met de koude plaat om de temperatuur te handhaven. Het bier wordt gekoeld wanneer het door de leidingen binnenin de koude plaat stroomt.

Welk type schuim wordt gebruikt in koelers?

Voor koelers worden hoofdzakelijk verschillende soorten schuimisolatie gebruikt. Goedkopere harde koelers gebruiken piepschuim (geëxtrudeerd polystyreen) terwijl premium harde koelers zoals Grizzly of Kenai zwaarder maar efficiënter polyurethaan gebruiken.

Hoe maak je een houten koelbox?

Citaat uit video: Je moet de latten rond je plastic deksel bouwen. Zet twee latten aan de voorkant in de achterkant van het deksel meet de afstand. En snij een lat op maat zodra u die kleinere lat hebt dan kunt u snijden

Hoe kan ik bier koud houden zonder koelkast of koelbox?

Om bieren koel te houden zonder koelkast, doe je ze in een koelbox of grote bak gevuld met koud water, ijs en een handvol keukenzout. Het water koelt het bier sneller af dan ijs alleen, en het zout maakt het water kouder.

Kun je koperen spoel jockey box gebruiken?

Gebruik geen koper, dat geeft vieze smaakjes in je bier. Als je je geen roestvrije spoel of een platenkoeler kunt veroorloven, bouw dan geen jockey box.

Hoe hou je bier koud buiten?

Neem een papieren handdoek, servet of zelfs krant en doordrenk het met water. Wikkel het natte papier rond de fles of het blikje alsof je papier-maché maakt. Als de fles eenmaal is ingepakt, laat je hem 20 tot 30 minuten op een schaduwrijke plek staan voor een gekoeld drankje. Deze methode werkt vooral goed op een winderige dag.

Hoe maak je een keezer?

Citaat uit video: Bouw een kraag om onze tapkranen te huisvesten monteer. En sluit gas kant en vloeistof kant slangen weer bevestig de scharnieren en deksel bevestig onze kraan schachten en kranen.

Hoe maak je een biertap handvat?

Citaat uit video: Ik heb niet echt schuurpapier nodig. Aan het eind. Dus in principe hebben we onze messing inzetstukken ik kocht ook een bit hier het bit eigenlijk past. Perfect er zijn bepaalde bits voor bepaalde maten messing inzetstukken.

Hoe maak je een mobiele bierbar?

Citaat uit video: Put in our rigid insulation around the outside and now we're filling it up with some spray foam to wrap our cooler it'll isolulate it but it'll also keep our buckets in. Plaats.

Wat is de beste isolator voor een koelbox?

Schuim
Schuim is een favoriet
Schuim is de meest gebruikte isolatie voor koelers omdat het het meest effectief is. Dit wordt tussen zowel de binnen- als de buitenwand van de koeler geplaatst. Schuim is een geweldige isolator.

Hoe dik moet koelerisolatie zijn?

Omdat het niet dampwerend is, moet je wel wat hard schuim toevoegen aan de koeler. Dit hardschuim zal ook helpen om koudebruggen te voorkomen, dus het moet aan de rand van de nok. Waarschijnlijk is 3/4 inch al voldoende, maar 1 of 1,5 inch zou nog beter zijn.

Welk materiaal wordt gebruikt voor de koelbox?

Geëxpandeerd polystyreen (EPS)
Geëxpandeerd polystyreen (EPS) is het meest gebruikte isolatiemateriaal voor koelboxen vandaag de dag.

Welk materiaal houdt de kou het langst vast?

Piepschuim is de beste isolator om te voorkomen dat ijs smelt.

Hoe maak je een zelfgemaakte isolator?

Citaat uit video: Dus laten we eens kijken wat we kunnen doen en dit zijn de dingen die ze nodig zullen hebben als de grote plastic fles de kleinere glazen fles een stuk verpakkingstape en aluminiumfolie. En een hete lijmpistool.