Hoe laat stoppen ze met bier verkopen in El Paso?

Een persoon mag moutdranken verkopen, te koop aanbieden of leveren tussen 7.00 uur en middernacht van maandag tot vrijdag en op zaterdagnacht tot 1.00 uur op zondag.

Hoe laat stopt El Paso met bier serveren?

De wet wijzigt de alcoholwetgeving op grond waarvan kruidenierswinkels en buurtwinkels tot het middaguur moesten wachten om bier en wijn te verkopen. Doordeweeks mogen winkels bier en wijn verkopen van 7 uur ’s morgens tot middernacht van maandag tot en met vrijdag en van 7 uur ’s morgens op zaterdag tot 1 uur ’s nachts op zondag.

Hoe laat kun je bier kopen in El Paso?

Home > Bieren > Wanneer kan je bier kopen in El Paso? De verkoop, het te koop aanbieden, of de levering van moutdranken tussen 7 en 10 uur ’s morgens is legaal. Van maandag tot en met vrijdag sluiten ze om middernacht, en op zaterdag om 1 uur ’s morgens.

Hoe laat stoppen ze met bier verkopen op zondag in de buurt van El Paso TX?

House Bill 1518, die woensdag in werking treedt, breidt de openingstijden van de alcoholverkoop in Texas uit. Deze uitbreiding geldt voor kruidenierswinkels en buurtwinkels, waar bier en wijn nu mogen worden verkocht van 7 uur ’s morgens tot middernacht van maandag tot en met vrijdag, van 7 uur ’s morgens tot 1 uur ’s nachts op zaterdag, en van 10 uur ’s morgens tot middernacht op zondag.

Kun je bier kopen na 22.00 uur in Texas?

Als het etablissement zich in een stad of provincie bevindt waar het toegestaan is tot laat in de avond alcohol te verkopen, en een vergunning voor dergelijke gelegenheden heeft, mag het elke nacht van de week tot 2 uur alcohol voor consumptie ter plaatse verkopen.

Hoe laat stoppen benzinestations met de verkoop van alcohol in Texas?

Maandag – vrijdag: 7 uur – middernacht. Zaterdag: 7.00 uur – 1.00 uur (zondagochtend) Zondag: 10.00 uur – middernacht. Een uitsluitend voor wijn bestemde winkel met een biervergunning mag op zondag of na 22.00 uur op geen enkele dag wijn verkopen met meer dan 17% alcoholvolume.

Hoe laat stopt Circle K met de verkoop van bier in Texas?

Hoe laat kun je bier kopen in Texas? Op weekdagen mogen winkels bier, wijn en sterke drank verkopen vanaf 7 uur ’s morgens. Onze uren zijn van maandag tot vrijdag tot middernacht, en we gaan open om 7 uur ’s morgens.

Hoe laat kun je in Texas bier kopen?

Een persoon mag moutdranken verkopen, te koop aanbieden of leveren tussen 7.00 uur en middernacht van maandag tot vrijdag en op zaterdagnacht tot 1.00 uur op zondag.

Verkoopt El Paso bier op zondag?

Zondag is in El Paso, Texas, een verbodsdag voor de verkoop van verpakte drank.