Hoe laat kun je bier kopen in Oklahoma

10.00 uur tot 2.00 uur, van maandag tot en met zaterdag, Pakketwinkels mogen bier, wijn en sterke drank verkopen van 8.00 uur tot middernacht, van maandag tot en met zaterdag, en Kruidenierswinkels en buurtwinkels mogen bier en wijn verkopen van 6.00 uur tot 2.00 uur, van zondag tot en met zaterdag.

Hoe laat kun je bier kopen bij een benzinestation in Oklahoma?

Nieuwe Oklahoma drank wetten zijn in volle werking, en News 9 heeft uw volledige blik op wat er op de tap. Klanten kunnen nu elke dag van de week van 6 uur ’s morgens tot 2 uur ’s nachts, ook op zondag, wijn en gekoeld high-point bier afhalen bij kruidenierszaken en tankstations. “We hebben het erg druk gehad.

Hoe laat kun je ’s morgens bier kopen in Oklahoma?

Bier en wijn mogen door kleine brouwerijen worden verkocht vanaf 10 uur ’s morgens tot 2 uur ’s nachts. De eerste verkoop van bier, wijn en sterke drank mag van maandag tot en met zaterdag om 8 uur ’s morgens beginnen in pakjeswinkels. Kruideniers en buurtwinkels verkopen van maandag tot en met zaterdag bier en wijn vanaf 6 uur ’s morgens en de open bar is om middernacht tot 2 uur ’s nachts.

Kun je in Oklahoma altijd bier kopen?

Slijterijen in Oklahoma zullen gekoeld bier en gekoelde wijn mogen verkopen van 8 uur ’s morgens tot middernacht. Zij zullen ook andere artikelen dan alcohol mogen verkopen, zolang de verkoop van die artikelen minder dan 20 procent van de maandelijkse verkoop bedraagt.

Kun je om 7 uur ’s ochtends bier kopen in Oklahoma?

Wijn tot 15 procent alcohol mag in de schappen worden uitgestald voor verkoop. De verkoop van wijn en bier is toegestaan van 7.00 uur tot 2.00 uur. Kassières die de wijn en het bier behandelen, moeten minstens 18 jaar oud zijn.

Wanneer kun je op z’n vroegst bier kopen?

Verkoop van 6.00 uur tot 2.00 uur. Geen beperkingen voor clubs met vergunning. Verkoop buiten de horecagelegenheid van 6.00 uur tot middernacht. Bier en wijn mogen in supermarkten worden verkocht. Sterke drank en wijn met een alcoholgehalte van 14% mogen alleen in slijterijen van de staat worden verkocht.

Hoe laat stopt QT met de verkoop van bier in Oklahoma?

Hoe laat stopt Qt met de verkoop van bier? De verkoop van verpakt bier (tot 4% alcoholvolume) is toegestaan tussen 12.00 uur en 20.00 uur.

Hoe laat verkopen ze alcohol in Oklahoma?

A: Kleine brouwerijen mogen van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 02.00 uur bier en wijn verkopen, slijterijen mogen van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 24.00 uur bier, wijn en gedistilleerde dranken verkopen, en supermarkten en buurtwinkels mogen van zondag tot en met zaterdag van 6.00 tot 02.00 uur bier en wijn verkopen.

Mogen minderjarigen met hun ouders drinken in Oklahoma?

KUNNEN OUDERS DIENEN? Een minderjarige mag alcohol bezitten of nuttigen onder rechtstreeks toezicht van zijn ouder of voogd, zolang het bezit of de consumptie niet plaatsvindt in een inrichting met vergunning om alcohol te verkopen.