Hoe kom ik van madeira naar porto santo?

“Lobo Marinho” is een moderne veerboot die dagelijks passagiers en voertuigen vervoert tussen het eiland Madeira en Porto Santo. De “Lobo Marinho” is een moderne veerboot die dagelijks passagiers en voertuigen vervoert tussen het eiland Madeira en Porto Santo, op een reis die ongeveer 2 uur en 15 minuten duurt.

Hoe lang is de overtocht van Madeira naar Porto Santo?

ongeveer 2 uur en 30 minuten
Er is momenteel slechts 1 ferry verbinding tussen Madeira Eilanden en Porto Santo Eiland, verzorgd door 1 veerbootmaatschappij – Porto Santo Line. De Funchal naar Porto Santo ferry overtocht opereert Wekelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Kun je van Madeira naar Porto Santo gaan?

De veerboot van Madeira naar Porto Santo
Porto Santo Line is de enige maatschappij die een veerboot verzorgt tussen Madeira en Porto Santo. Het maakt niet uit bij welk ticketbureau of hotel u boekt, de veerboot zal altijd dezelfde zijn, de Lobo Marinho (de zeeleeuw). Ongeacht het ticket komt u op dezelfde ferry terecht…..

Hoeveel kost de veerboot van Madeira naar Porto Santo?

De beste manier om van Madeira naar Porto Santo te gaan zonder auto is de autoveerboot. Deze duurt 3 uur 58 en kost €49 – €53.

Kun je met de veerboot van Porto Santo naar Madeira?

Er is momenteel slechts 1 veerboot route tussen Porto Santo Island en Madeira Eilanden, verzorgd door 1 veermaatschappij – Porto Santo Line. De Porto Santo naar Funchal ferry overtocht opereert wekelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Is Porto Santo een bezoek waard?

Dus is Porto Santo een bezoek waard? Ja, maar alleen als je de tijd hebt om het goed te doen en alleen als je echt wilt ontspannen en het rustig aan wilt doen. Als u op zoek bent naar een avontuurlijk eiland vol actie, dan is dit niet de bestemming voor u. Als u wilt relaxen en weinig wilt doen, is Porto Santo een prima gok.