Hoe groot is cal islet bij madeira

2“>1.40 km21.40 km2 (0.54 sq mi), Cal is the largest of six islets close to Porto Santo. The highest point is 178 m (584 ft).

Cal Islet.

Geography
Population 0

Hoe lang is Porto Santo?

11 km lang
Porto Santo, 11 km lang en 6 km breed, ligt midden in de Atlantische Oceaan en heeft lang de bijnaam Gouden Eiland gekregen, vanwege het uitgestrekte, schitterende 9 km lange strand van fijn en zijdezacht zand, dat baadt in turkoois water.

Wat is het bevolkingscijfer van Porto Santo?

ruwweg 5500 mensen
Het aantal inwoners van Porto Santo bedraagt ongeveer 5500.

Wat is het eiland naast Madeira?

Porto Santo Eiland
Het eiland Porto Santo (Portugese uitspraak: [ˈpoɾtu ˈsɐ̃tu] ( luisteren)) is een Portugees eiland 43 kilometer (27 mijl) ten noordoosten van het eiland Madeira in de Noord-Atlantische Oceaan; het is het noordelijkste en oostelijkste eiland van de archipel Madeira, gelegen in de Atlantische Oceaan ten westen van Europa en Afrika.

Hoe lang is de overtocht van Madeira naar Porto Santo?

ongeveer 2 uur en 15 minuten
“Lobo Marinho” is een moderne veerboot die dagelijks passagiers en voertuigen vervoert tussen het eiland Madeira en Porto Santo. De “Lobo Marinho” is een moderne veerboot die dagelijks passagiers en voertuigen vervoert tussen het eiland Madeira en Porto Santo, op een reis die ongeveer 2 uur en 15 minuten duurt.

Wat is de afstand tussen Madeira en Porto Santo?

66 km
De afstand tussen Madeira en Porto Santo is 66 km.