Hoe etsen wijnglazen met cricut

Kun je een wijnglas etsen met een Cricut?


Citaat uit video: Dit is waar de magie is dit is een ets crème. Helemaal het's herbruikbaar. Het's verbazingwekkend en we'll hebben een link naar het voor jullie zeker.

Wat heb je nodig om glas te etsen met Cricut?

Je hebt het volgende nodig voor dit project:

  1. Wijnglas (of een andere glasbasis die je wilt gebruiken)*
  2. Isopropylalcohol (ook bekend als ontsmettingsalcohol)
  3. Etscrème zoals Armor Etch.
  4. Vinyl en transfertape.
  5. Kleine kwast.
  6. Beschermende handschoenen en brillen.
  7. Maskeertape (of schilderstape)
  8. Cricut machine+ om stencil te maken.


Hoe maak je wijnglazen persoonlijk met Cricut?

Citaat uit video: Ten eerste, dit zal ervoor zorgen dat het vinyl blijft plakken. Om het vinyl te snijden ga ik een cricut snijmachine gebruiken voor dit project, meer bepaald een quickit maker.

Kan Cricut glas graveren?

Nee. Noch de Cricut Explore Air, noch de Cricut Maker, noch de Cricut Joy etst glas. De Cricut Maker heeft een graveerpunt die acryl kan etsen, maar geen glas. Er is ook gematteerd zelfklevend vinyl dat je kunt gebruiken en dat eruitziet als geëtst glas, maar het is niet permanent of vaatwasmachinebestendig.

Hoe zet je woorden op een glas met Cricut?

Citaat uit video: Ik gebruik deze Oracle transfer tape. Ik vind het leuk omdat het in bulk geleverd wordt. Maar jullie kunnen gebruiken wat je wilt. Dus ik ga hier wat overtollig afsnijden.

Wat voor soort vinyl wordt gebruikt voor het etsen van glas?

Wist je dat je zelfklevend vinyl kunt gebruiken om een sjabloon te maken voor het etsen van glas? Dat klopt, met alleen je Silhouette, etscrème en OraCal 651, kun je een prachtig geëtst ontwerp maken, dat permanent en vaatwasmachine bestendig is.

Hoe etsen jullie wijnglazen?

Citaat uit video: En we gebruiken doorzichtige wijnglazen om de glazen te etsen, we gebruiken edge cream. Dit specifieke merk is gepantserde ets en het etst het glas chemisch.

Is glas etsen gemakkelijk?

Glaswerk etsen is een geweldig persoonlijk cadeau voor bruiloften, verjaardagen, feestdagen, of welke gelegenheid dan ook, en het is verrassend eenvoudig om te doen! Alles wat je nodig hebt voor dit leuke project is etscrème, een penseel, een sjabloon, en ongeveer 15 minuten.