Hoe diep is een wijnkoelkast

De diepte van een wijnkast hangt grotendeels af van de inhoud van de kast; de gebruikte wijnrekken, het koelsysteem, de verlichting, de isolatie, en nog veel meer. Gemiddeld is de binnendiepte van een wijnkast ongeveer 24 inch, 27 inch of 29 inch.

Wat is de standaardmaat van een wijnkoelkast?

De meeste 15-inch en 18-inch wijnkoelkasten zijn gemaakt met frontale afzuiging en kunnen worden ingebouwd in bestaande kasten. Middelgroot tot groot (24-inch wijnkoelkasten): De meest populaire categorie van wijn koelkasten, middelgrote tot grote capaciteit wijnkoelers zijn ongeveer 24-inch in de breedte en huis 40 tot 100 + flessen wijn.

Hoe diep is een ingebouwde drankkoelkast?

Diepte: 18″ – 21.9″ Drank centra.

Hoeveel ruimte heb je nodig rond een wijnkoelkast?

We raden aan om aan elke kant van de koeler, en ook aan de bovenkant en achterkant, een ruimte van 2 tot 3 inches vrij te laten om de nodige luchtstroom rond de unit te creëren.

Hoe breed is een ingebouwde wijnkoelkast?

Nominale hoogte: 35 in. Nominale breedte: 24 in.

Hoe diep is een barkoelkast?

De afmetingen zijn over het algemeen ongeveer 20 bij 18 centimeter en 20 centimeter diep. Een compacte koelkast kan grotere flessen bevatten, zoals flessen wijn van 2 liter en 750 ml, evenals blikjes en flessen van 12 oz. en een bescheiden hoeveelheid voedsel.