Hoe de scotch tape dispenser te laden

Hoe laad je een Scotch plakband afroller?

STAP 1 – Plaats de verpakkingstape op de dispenser. Lijn de rol zo uit dat hij tegen de klok in afrolt (kleefzijde naar beneden). STAP 2 – Trek het uiteinde van de tape door de ruimte tussen de dispenserrol en het metalen schild. Trek vervolgens de tape over de rol.

Hoe laad je een draagbare tapedispenser?


Citaat uit video: Je neemt het rolletje plakband dat er met de kleefzijde naar beneden uit moet komen en legt het op de houder. Trek de flap weg. En trek het om de zwarte rol.

Hoe verwissel je de tape van een scotch-dispenser?

Citaat uit video: En de tape is heel makkelijk te vervangen, ik hoef hem alleen maar op te tillen en er een nieuw stuk op te doen als dit op is. Zo.

Hoe laad je een automaat?

Citaat uit video: Neem het einde van de tape en trek het onder de kleinere roller. En omhoog naar de bladen. Laat de hendel los. En trek de tape erdoor.

Hoe laad je een dubbelzijdige tape dispenser?

Citaat uit video: Product naar keuze en optillen op de start tab die de leader initieert. Je zult de rol willen oriënteren. Zodat wanneer je aan de leider trekt, de rol met de klok mee afrolt. Richting.

Hoe laad je een tape runner?

Citaat uit video: Je neemt het beginstukje en plaatst het over het eerste wiel en onder het tweede wiel. En de trekker maakt de tandwielen los. Zodat de band zal bewegen.

Hoe laad je een duct tape dispenser?

Routebeschrijving PDF Download

 1. Duw de rol op het tapewiel op een plat oppervlak.
 2. Trek 5-6 inch tape uit en rond de rol. …
 3. Plaats tape tussen de roller & metalen poort.
 4. Trek tape, plakkerige kant naar beneden, onder de rol.
 5. Snijd overtollige tape. <
 6. Draai de spanningsknop vast als de tape te snel ontspannen. Draai de knop met de klok mee.


 7. Draai de knop met de klok mee.

  Hoe laad je een plakbandautomaat voor gorilla’s?

  Citaat uit video: Trek eerst de tape door de lipjes. Houd dan de zijgrepen vast terwijl je de naden van de doos afplakt. En draai om te snijden het'is ook belangrijk om de tape glad te strijken voor een goed contact op het oppervlak.