Hoe champagne te versturen

Hoe pak je champagne in?

U kunt de champagnefles afdekken met noppenfolie, doek, een sok of krantenpapier als extra beschermlaag. Tape de wikkel vast om te voorkomen dat hij valt. Wikkel het plakband voor de zekerheid meerdere keren rond de omtrek van de fles.

Hoe kan ik champagne sturen naar iemand in Australië?

Voeg een fles (of flessen) champagne of wijn toe aan uw winkelwagen. Vul bij het afrekenen uw gegevens in, de gegevens van uw ontvanger en uw cadeauboodschap. Kies voor bezorging de volgende dag, per vliegtuig of over de weg… of kies een specifieke bezorgdatum.

Kan ik een fles champagne naar Australië sturen?

Fat Cork is Champagne Your Way en wij kunnen in heel Australië een fles Champagne in geschenkverpakking voor u bezorgen. Fat Cork levert een fles champagne in geschenkverpakking van Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Bollinger, Pommery, Louis Roederer, Billecart-Salmon en meer.

Kan ik een fles champagne naar de VS sturen?

Gepersonaliseerde Champagne bezorgen in USA
Wij kunnen Champagne naar de VS sturen, alleen of samen met een cadeau uit onze luxe collectie. Beperkingen op de invoer van alcohol kunnen van staat tot staat verschillen. Neem direct contact met ons op om de verzendkosten te bespreken en wij zullen u adviseren over eventuele beperkingen die van toepassing kunnen zijn.

Kun je Champagne mailen?

De United States Postal Service (USPS) staat niet toe dat alcoholische dranken via de post worden verzonden, maar u kunt wel alcohol verzenden via koeriersdiensten, zoals FedEx of UPS, als u een vergunning hebt om alcohol te verzenden.

Ontploft champagne in vliegtuigen?

Als u van plan bent een fles champagne mee te nemen op reis, zult u die moeten inchecken, dankzij het vervelende verbod op vloeistoffen van de TSA. Maar vrees niet, hij zal niet barsten. De vrachtruimtes van de meeste luchtvaartmaatschappijen staan inderdaad onder druk, maar de meeste zijn ook verwarmd, omdat veel luchtvaartmaatschappijen huisdieren beneden vervoeren.

Kan je alcohol als geschenk naar Australië sturen?

Alcoholcadeaus en -pakketten kunnen naar Australië worden verzonden als geschenk voor uw vrienden, familie, klanten of zakenpartners.

Kan je alcohol laten bezorgen in Australië?

In Australië is er geen tekort aan top alcoholbezorgingsdiensten. Enkele van de beste zijn Jimmy Brings, Tipple, Booze Buds, Dan Murphys, en BWS.