Hoe bouw je een wijnmuur

6 stappen om uw droomwijnwand

 1. te bouwen, vind een ruimte. Er zijn zoveel muren die geweldig zouden zijn voor een wijnrek of 10. …
 2. Bepaal uw stijl. Dit kan eenvoudig worden bepaald door de stijl van de kamer. …
 3. Meet de muur (tweemaal) …
 4. Identificeer de elementen. …
 5. Prep van installatie. …
 6. Vul met heerlijke wijn en maak foto’s.
 7. Hoe bouw je een wijnkamer in je huis?

  Een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van een wijnkelder in uw kelder

  1. Controleer de ruimte op lekken. …
  2. Installeer een dampscherm. …
  3. Zet de betonnen vloer af. …
  4. Begin met het aanbrengen van de muren. …
  5. Kies de juiste wijnkelderdeur. …
  6. Controleer of er luchtlekken zijn na installatie van de kelderdeur. …
  7. Breng een afwerking aan op de muren. …
  8. Maak een koelsysteem voor een wijnkelder.

  Hoe maak je een wand wijnrek?


  Citaat uit video: We beginnen onderaan. En we gaan die planken om de zes inches plaatsen. Oké schat, we willen onze flessen wijn beschermen. Dus we gaan er drie gebruiken als platform.

  Hoeveel kost een glazen wijnmuur?

  De kosten van glazen wanden liggen gemiddeld tussen de $25 en $75 per vierkante voet. Glazen wanden zien er geweldig uit in een wijnkelder, met name die wanden die u toelaten om in de kamer te kijken vanuit andere gebieden. Houd in gedachten dat ze niet zo aanbevolen als andere materialen.

  Hoe maak je een wijn display?

  Citaat uit video: Als je de plannen volgt, heb je twee strips nodig voor elke. Bord. Nu vraag je je misschien af waarom ik een stuk van 2 inch op de tafelzaag zou zagen en dan de omheining op anderhalve inch zou zetten.

  Heeft een wijnkelder ventilatie nodig?

  Wijn moet ademen. Een wijnkelder moet zeer licht geventileerd worden, met een gelijkmatige verdeling van de lucht, waardoor ook de vochtigheid en de temperatuur van de kelder op peil kunnen worden gehouden. Pas op voor tocht, die is schadelijk voor de wijn.

  Hoe isoleer je een wijnkast?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te isoleren, maar schuim met gesloten cellen is de beste manier om uw wijnkelder te isoleren en van dampschermen te voorzien. Het voordeel van het gebruik van gesloten celschuim (polyurethaan) is dat het bij het afschuimen een dampscherm vormt. Er is geen noodzaak om plastic folie te installeren zoals bij andere opties nodig kan zijn.

  Do It Yourself DIY wijnrek plannen?

  Citaat uit video: Ik zaag verschillende stukken hout in twee basismaten. Deze zes inch bij 12 inch stukken zullen dienen als eindpanelen terwijl smallere drie inch bij 24 inch dwarsrails. Zullen de flessen houden. Zichzelf.

  Hoe maak je een houten wand wijnrek?

  Citaat uit video: We gaan de middelste 2×4 vanaf de onderkant vastmaken met twee houtschroeven en dus willen we het midden vinden. De totale breedte is 30 centimeter. En dus zullen we het midden vinden op 15 zet een markering.