Hoe bouw je een moonshine nog steeds met biervat

Kun je een biervat gebruiken voor een distilleerkolf?

Een van de beste keuzes voor wie voor het eerst een distilleerketel bouwt, is het omgebouwde biervat. Het is niet zo moeilijk om aan een gebruikt vat te komen. Zij kunnen in bijna om het even welke stad worden gevonden die bier verkoopt. Er zijn aftermarket delen en adapters specifiek voor het doel om een vat in nog om te zetten.

Hoe maak je van een vaatje een fermentor?

2 trucs om van je Cornelius -vat in een fermenter te veranderen:

 1. Verwijder de gas (in) aanpassing op het Cornelius -vat. U hebt een sleutel of socket nodig om aan de pasvorm te passen. Verwijder fitting. …
 2. Verwijder de dop uit je oubollige vat. Boor een gat van een 1/2 diameter in het midden van de dop of neem het naar een vriend en laat het doen.


 3. Wat kun je maken van een biervat?

  Hier is een verzameling rare en prachtige manieren om het bescheiden vat te transformeren.

  1. Barkrukken. Uw klanten hebben een plek nodig om buik te zitten … Waarom niet op een container die hun bier vasthield voordat ze deden? …
  2. Planters. Praten over het geven van vaten nieuw leven! …
  3. Tabellen. …
  4. Grills. …
  5. Lichten. …
  6. Urinals.


  7. Hoe snij je een biervat open?


   Citaat uit video: En ik heb ongeveer acht messen gebruikt om de helft van het deksel te krijgen. En de makkelijkste manier die ik vond is om een haakse slijper te gebruiken.

   Hoeveel kost een leeg biervat?

   Met een leeggewicht van 30 pond is een doorsnee roestvrijstalen vaatje ongeveer 24 dollar waard (schrootprijs in januari 2013 voor 304 roestvrij staal van ~80 cent per pond). Hoewel de schrootprijs fluctueert, heeft de recente geschiedenis aangetoond dat de schrootwaarde van een vaatje gemakkelijk gelijk is aan of hoger is dan een typische storting van $20-30.

   Hoe maak je van een vaatje een ketel?

   Citaat uit video: En ik vond de beste manier om dat te doen een oud vat te gebruiken. En dat heb ik vanmorgen gedaan. Ik ben een uur zuidwaarts gereden om een gebruikt vat op te halen.

   Hoe gist je onder druk?

   Om onder druk te gisten, start je de gisting zoals gewoonlijk – gebruik ofwel een luchtslot ofwel, idealiter, een slangetje van het Spunding Valve naar een blowoff, zodat het niet nodig is om tijdens de gisting een luchtslot te vervangen.

   Wat is FermZilla?

   De FermZilla is een conische thuisbrouwgister die is ontworpen om onder druk te worden gebruikt. Dit innovatieve product stelt je in staat om te gisten, carbonateren en zelfs te dispenseren, direct vanuit de fermenter. Wij bevelen de FermZilla ten zeerste aan voor elke thuisbrouwer die de kwaliteit van zijn bier wil verbeteren.