Hoe bier te importeren in de VS

Wat u moet weten over het importeren van alcohol in de Verenigde Staten

 1. Krijg uw vergunningen. …
 2. Verkrijg een cola voor elk product. …
 3. Bereid fondsen voor op belastingen en rechten. …
 4. Ontdek of u een certificaat van leeftijd en oorsprong nodig hebt. …
 5. Geef voorafgaande kennisgeving aan de FDA. …
 6. Bereid uw papierwerk voor op de douane. …
 7. Maak een plan voor transloading.
 8. Hoe kan ik alcohol in de VS invoeren?

  Om een importeursvergunning te verkrijgen, moet de importeur een “Application for Basic Permit under the Federal Alcohol Administration Act” op TTB F 5100.24 (PDF) indienen bij het National Revenue Center (NRC) van de TTB. Dit kan elektronisch gebeuren, via Permits Online, of door indiening van een papieren exemplaar van het formulier.

  Hoeveel bier mag ik in de VS invoeren?

  In het algemeen mag één liter alcohol per persoon belastingvrij de Verenigde Staten worden binnengebracht door reizigers die 21 jaar of ouder zijn. Reizigers die afkomstig zijn van de Amerikaanse Maagdeneilanden of andere Caribische landen hebben echter recht op meer.

  Hoe kan ik bier uit een ander land importeren?

  Als u alcoholische dranken wilt invoeren, moet u eerst een paar formulieren invullen en speciale vergunningen krijgen van het Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau (TTB). Maar goed nieuws: u kunt de importeurs- en groothandelsvergunning online aanvragen. Bezoek de website van het Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau.

  Hoe importeer ik bier voor persoonlijk gebruik?

  Wanneer iemand eenmalig voor persoonlijk gebruik alcoholische dranken in de Verenigde Staten invoert, is geen basisvergunning importeur vereist en evenmin een COLA. Wel moeten ALLE federale, nationale en lokale belastingen worden betaald, en kunnen andere nationale, lokale of CBP-eisen van toepassing zijn.

  Kunt u alcohol naar de VS verzenden?

  Voorschriften voor de invoer van alcohol voor persoonlijk gebruik. Hoe kan ik alcohol voor persoonlijk gebruik invoeren? Het verzenden van alcoholische dranken per post is verboden volgens de postwetten van de Verenigde Staten. De importeur moet 21 jaar zijn om alcoholische dranken de Verenigde Staten binnen te brengen.

  Is het importeren van alcohol winstgevend?

  De invoer van alcohol in de Verenigde Staten kan een lucratieve zaak zijn. Volgens Statista verdienden de VS in 2016 ruwweg 223,2 miljard dollar aan de verkoop van alcoholische dranken – en dat aantal is sinds 2006 gestaag blijven groeien.

  Kunt u bier verzenden van Duitsland naar de VS?

  Bier, gedistilleerde dranken en wijn mogen door de USPS zowel in het binnenland als internationaal niet worden verzonden. Etiketten of branding van een alcoholproducent op een pakket verhinderen USPS de verzending te verwerken.

  Kan je bier verzenden van Canada naar de VS?

  Bier, gedistilleerde dranken en wijn mogen niet door de USPS in binnen- en buitenland worden verzonden. Er zijn ook strikte wetten betreffende de verpakking van pakketten die in het verleden alcohol vervoerden. De etiketten of branding van een alcoholische drankenproducent op een pakket zullen USPS beletten de zending te verwerken.

  Hoeveel kost het om alcohol in te voeren?

  U kunt rekenen op $1 of $2 per liter om bier en wijn te importeren. De invoerrechten voor gedistilleerde dranken en versterkte wijnen zijn veel hoger. Meer informatie over de accijnstarieven vindt u in hoofdstuk 22 van het Harmonized Tariff Schedule. De federale belastingdienst int ook accijnzen op uw zending.

  Kan ik bier uit Duitsland importeren?

  Home > Bieren > Hoe importeert u bier uit Duitsland? Alcoholische dranken moeten worden ingevoerd met speciale vergunningen, verkregen van het Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau (TTB). Het goede nieuws is dat u online een importeursvergunning kunt aanvragen; ga naar de website van het Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau.

  Kunt u alcohol van Europa naar de VS verzenden?

  Alle alcoholzendingen moeten worden verwerkt voor verzending met een UPS-compatibele verzendoplossing zoals UPS WorldShip® of een goedgekeurd systeem van een derde leverancier. Alle zendingen vereisen ook een gedetailleerde handelsfactuur en moeten gebeuren met de UPS-dienst Delivery Confirmation Adult Signature Required.

  Kan ik online alcohol kopen in het buitenland?

  Bier, sterke drank en wijn mogen niet door USPS in het binnenland of internationaal worden verzonden. De USPS legt ook strenge wetten op voor de verpakking van zendingen die eerder alcohol bevatten. Het pakket mag niet door USPS worden verwerkt als het etiketten of brandmerken van een alcoholbedrijf bevat.

  Kan je bier verzenden via FedEx?

  Als particulier mag u geen alcohol, met inbegrip van wijn, bier, likeur of champagne, verzenden via het FedEx-netwerk. Als u alcohol als geschenk aan een vriend of familielid wilt sturen, moet u het laten bezorgen door de vergunninghoudende detailhandelaar of wijnmakerij waar u het hebt gekocht.

  Kunt u bier internationaal verzenden?

  Bier, gedistilleerde dranken en wijn mogen door de USPS zowel in het binnenland als internationaal niet worden verzonden. Er zijn ook strikte wetten betreffende de verpakking van pakketten die in het verleden alcohol vervoerden. De etiketten of branding van een alcoholische drankenproducent op een pakket zullen USPS beletten de zending te verwerken.

  Kan DHL alcohol verzenden?

  De vereisten voor verzending van alcohol via DHL omvatten: U moet de DHL-overeenkomst voor het vervoer van alcoholische dranken ondertekenen. De zending moet voldoen aan alle richtlijnen en voorschriften van de FDA en TTB (Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau). Alle vereiste nationale of internationale alcoholvergunningen moeten aan DHL worden verstrekt voor verzending.

  Wat gebeurt er als je betrapt wordt op het verschepen van alcohol?

  Dit gezegd zijnde, is het belangrijk te weten dat er consequenties zijn als u wordt betrapt en dat het verzenden van alcohol op eigen risico is. Normaal gesproken krijg je een schriftelijke waarschuwing bij een eerste overtreding. Latere overtredingen kunnen leiden tot boetes of, slik, gevangenisstraf, dus wees oplettend en wees slim.

  Hoe verstuur ik bier via UPS?

  UPS aanvaardt binnenverpakkingen van EPS-schuim (geëxpandeerd polystyreen), gevouwen golfplaten of gevormde vezelplaten met tussenschotten. Elke verpakkingscomponent houdt de flessen vast in het midden van de verzendcontainer, weg van de zijwanden van de verzender. Stevige buitenverpakkingen van golfkarton zijn vereist.