Hoe bedazzle je een champagne fles

Maak een bedazzled wijnfles:

 1. Bedek met een schuimborstel uw fles Goldeneye mousserende wijn met ambachtelijke lijm. …
 2. Vervolgens, met extra fijne glitter in je favoriete kleur, strooi je zachtjes over de lijm.
 3. Laat de eerste laag ongeveer een uur droog en herhaal dan totdat je bent totdat je bent tevreden met de dekking.
 4. Hoe rijg je een champagnefles?


  Citaat uit video: Nu ga je gewoon verder en je neemt je steentje. En je gaat gewoon verder en je plaatst het, laat me dat een beetje dichterbij brengen, je plaatst het precies waar je het hebben wilt.

  Hoe plak je strassteentjes op flessen?

  Gebruik een strasslijm of industriële lijm om de edelstenen vast te kleven. Je vindt beide in de lijmafdeling van een hobbywinkel. Breng de lijm in kleine stukjes aan op het flesje voordat je de strassteentjes erop doet. Als de lijm geen spuitmondje heeft, knijp er dan een kleine hoeveelheid uit en breng die aan met een tandenstoker of een knutselstokje.

  Hoe bedazzle je een glazen fles?

  Citaat uit video: Dit. Dan met behulp van een trechter doe je favoriete glitter in het flesje dan coat de binnenkant van het flesje met deze glitter je moet er misschien een beetje mee werken. Beetje.

  Hoe verzegel je glitter op een champagnefles?

  Citaat uit video: En breng gewoon de lijm aan, je kan in delen gaan. Of je kunt zoveel aanbrengen als je wilt, maar doe er niet te lang over, want de lijm zal beginnen te drogen. Uit paars roze en het's holografisch.

  Hoe krijg je strassteentjes die op glas blijven zitten?

  Citaat uit video: Oké, voeg je beetje lijm toe. Op. En wat je gaat doen is je eerste steen oppakken en dicht bij de rand leggen. Zodat je niets van de rand van het glas ziet.

  Wat is de beste lijm voor strasstenen?

  Lijmen – Beste lijm voor strassteentjes op stof

  1. E6000 lijm. Dit is de lijm die de meeste klanten gebruiken. …
  2. E6000 Fabri-Fuse. Deze lijm is gemaakt door hetzelfde bedrijf als de reguliere E6000 lijm maar is speciaal ontworpen om op stof te lijmen en is na 3 dagen wasbaar. …
  3. Beacon Gem-Tac.


  Wat heb je nodig om een fles te blingeren?

  Citaat uit video: En wees altijd nodig eastex geweldige lijm dat's gaat om uw project bij elkaar te houden het's tag en sterk zoals ik al zei ik'ben niet een grote fan van hete lijm maar je kunt ook hete lijm gebruiken.

  Hoe versier je een champagnefles voor een verjaardag?

  Versier een mini champagnefles met veel confetti. Om deze te maken, bestrijk je de fles met Mod Podge of gewoon wat witte lijm verdund met een beetje water. Rol de fles vervolgens in de confetti van je keuze (wij houden van deze variant van vloeipapier). Laat dit drogen en het is klaar om cadeau te geven!