Arbor mist zinfandel sangria is goed met welke vruchtendranken?

Is Arbor Mist Zinfandel Sangria zoet?

Product Details. Arbor Mist Sangria Zinfandel is een rode wijn gemengd met sappige kersen en pittige citrus aroma’s. De verfrissende smaak van natuurlijke fruitaroma’s maakt deze heerlijk zoete wijn perfect voor aan het zwembad hangen en picknicken.

Hoeveel calorieën zitten er in Arbor Mist sangria?

150 calorieën
Product Details. Arbor Mist Sangria Zinfandel mengt kersen en citrus smaken met een zinfandel wijn om dit een twist op een traditionele Spaanse sangria te maken. Bevat 150 calorieën en 0 gram vet per 8-oz portie.

Is Arbor Mist wijn?

Arbor Mist is de merknaam van een alcoholische drank die wijnen zoals Merlot, Zinfandel en Chardonnay mengt met fruitaroma’s en maïssiroop met een hoog fructosegehalte.

Is Arbor Mist koolzuurhoudend?

Arbor Mist Exotic Fruits White Zinfandel is een aangename mix van witte Zinfandel wijn met pittige framboos, limoen, pruim, en andere natuurlijke fruitaroma’s. Goed gekoeld geserveerd is deze licht koolzuurhoudende wijndrank een ideale opfrisser voor een dag bij het zwembad, een avond voor de TV, en allerlei soorten feestjes.

Is Arbor Mist wijn keto vriendelijk?

Nuttige inzichten over Arbor Mist Strawberry White Zinfandel
Deze voeding is veilig voor het keto-dieet. Als de hoeveelheid in de buurt komt van 25g per portie, overweeg dan of je later meer gaat eten. De %DV (dagelijkse waarde percentage) voor natrium van dit voedingsmiddel is 1%.

Hoeveel koolhydraten zitten er in een glas Arbor Mist?

Voedingswaarde/feiten

Calorieën 170 (711 kJ)
Natrium 20 mg 1%
Totaal koolhydraten 22 g 7%
Levensvezel 0 g 0%
Suikers 15 g